STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Το σπουδαίο "διπλό" της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά κι η εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ διατήρησαν στα ύψη το ενδιαφέρον όσον αφορά στη μάχη του τίτλου. Το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ολοκλήρωση της 20ής αγωνιστικής, παραμένει στα ύψη, αφού οι τρεις διεκδικητές του τίτλου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με 10 παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

Το σπουδαίο διπλό της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" έδωσε την ευκαιρία στην Ένωση να ξεπεράσει τους "ερυθρολεύκους" και να παραμένει στο -2 απ' τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε εύκολα 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ύστερα από 20 αγωνιστικές, ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει 46 βαθμούς, η ΑΕΚ 44, ενώ ο Ολυμπιακός 42. Ωστόσο, μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν τελικά ποια ομάδα θα κατακτήσει εν τέλει τον τίτλο.

Το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του πρωταθλήματος, με τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το έκανε ξανά: Νέα ανατροπή της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, 2-1 στο Φάληρο
"Αέρας" ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ