STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το pre game της 25ης αγωνιστικής

Το pre game της 25ης αγωνιστικής
μπάλα Super League INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League διαβάστε δέκα σημεία που πρέπει να επικεντρωθείτε και θυμηθείτε τα γκολ της προηγούμενης (VIDEOS).

Εν μέσω αναβολών, ανακοινώσεων, φραστικών επιθέσεων θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική της Super League. Υπάρχουν παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τη συμμετοχή στα πλέι οφ, αφού κορυφή και ουρά έχει ξεκαθαρίσει. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 15:00 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς - Πανιώνιος 17:15 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/3

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 15:00 ( NS3, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής 17:15 ( NS4, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Βέροια - Λεβαδειακός 17:15 ( NS7, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

* Ηρακλής - Ολυμπιακός 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3

Αστέρας - ΑΕΚ 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

* Η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το ποινολόγιο της 25ης αγωνιστικής

ΑΕΚ: Πέτρος Μάνταλος, Ντινάκ Βιλά.

Ατρόμητος: Πολ Κεϊτά.

Ηρακλής: Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Γιώργος Σαραμαντάς.

Καλλονή: Εμιλιάνο Ελλακόπουλος, Λούκας Φαβάλι.

Λεβαδειακός: Θανάσης Μουλόπουλος, Θοδωρής Τριποτσέρης.

Παναθηναϊκός: Μεχντί Αμκπέντ, Τάσος Λαγός, Τζιαντομένικο Μέστο.

Πανθρακικός: Δημήτρης Χασομέρης.

Πανιώνιος: Καρίμ Ανσαριφάρντ, Παναγιώτης Κόρμπος.

ΠΑΟΚ: Ρόμπερτ Μακ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

Ξάνθη: Άντριαν Λουσέρο, Μανώλης Μπέρτος.

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε

1) Σαν να κέρδισε η βία

Το κύπελλο ματαιώθηκε. Αναβλήθηκε και ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό. Κινήσεις σπασμωδικές που προκαλούν εκνευρισμό στους φιλάθλους και... ερεθίζουν τα άρρωστα μυαλά των φανατικών ( από οποιαδήποτε μεριά κι αν προέρχονται). Με ντεπόν οι υπεύθυνοι πάνε να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι.

2) Αυτοί μπορούν να δώσουν τη λύση

Ο Γιώργος Σπανός το ζήτησε μέσω του Sport24.gr . Ο Χρήστος Πανόπουλος το ανακοίνωσε μέσω της Ξάνθης . Τώρα και ο Γιώργος Μποροβήλος ζητά συνάντηση των ιδιοκτητών με σκοπό να βρεθεί επιτέλους λύση. Λύση όμως που θα διαρκέσει και όχι για να έχουμε να λέμε. Πιστεύει κανείς πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Με εμπρηστικές ανακοινώσεις - δηλώσεις δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

3) Δυο αλλά σημαντικές

Οι απουσίες του Πανιώνιου απέναντι στον Πλατανιά. Καρίμ Ανσαριφάρντ και Παναγιώτης Κόρμπος είναι κομβικοί παίκτες για τον ιστορικό και κάνουν δύσκολο το έργο απέναντι στην ομάδα της Κρήτης. Βέβαια, δεν θα αγωνιστούν Γουνδουλάκης και Μενδρινός, οπότε κάπως... ισοφαρίζεται το πράγμα.

4) Ευκαιρία να μπει στο κόλπο

Των πλέι οφ. Η Ξάνθη έχει μοναδική ευκαιρία να κερδίσει την Καλλονή (χωρίς Ελλακόπουλο και Φαβάλι) στα πηγάδια και να βρεθεί μία ανάσα από τα πλέι οφ. Είναι κρυφός στόχος όλων στην ομάδα με τον Χρήστο Πανόπουλο να ονειρεύεται την επιστροφή της ομάδς του στην Ευρώπη. Βέβαια κι η 6η θέση μπορεί να οδηγήσει στον ίδιο στόχο, αν δεν πάρει άδεια ο Πανιώνιος.

5) Θα συνέλθει;

Τρία σερί παιχνίδια έχει να κερδίσει στην έδρα του ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και πέντε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Για έναν σύλλογο με αυτό το μέγεθος είναι μεγάλο και αρνητικό σερί, έτσι η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο θα αποτελέσει ένα καλό τεστ και για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αν γκελάρει ξανά το "τριφύλλι" θα τα ακούσει για τα καλά.

6) Το τρία για το μείον τρία

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, η συμμετοχή στα πλέι οφ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Γι αυτό το λόγο η νίκη απέναντι στον Πανθρακικό κρίνεται επιτακτική. Ο ΠΑΟΚ, άσχετα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν είχε καλή εικόνα και πρέπει να βελτιωθεί αρκετά απέναντι στους πεσμένους μεν, αλλά επικίνδυνους "κροκόδειλους".

7) Με όπλο την καλή άμυνα

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει βρει ένα στυλ παιχνιδιού και με αυτό πορεύεται. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει, όμως παίρνει την ουσία και αυτό έχει σημασία. Με δεδομένες τις απουσίες του Μάνταλου και του Ντιντάκ Βιλά, τους κουρασμένους Σιμόες, Γιόχανσον, η Ένωση θα κυνηγήσει το τρίποντο στην Τρίπολη

8) Υπάρχει ελπίδα

ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΑΕΚ κινούνται στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τους πρόσφυγες, αφού όπως ενημέρωσαν ήδη γίνονται απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να διευκολύνουν τους ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας.

9) Δεν σκοράρει με τίποτα

Μόλις τέσσερα γκολ στα τελευταία εννέα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ελλάδας έχει πετύχει η Βέροια. Γεγονός που δείχνει το τεράστιο επιθετικό πρόβλημα που όλοι παραδέχονται (είτε αφορά παίκτες, είτε τεχνικό τιμ). Την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό υπάρχει ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει.

10) Ο ξεχωριστός κύριος Σουκουλίνι

Έσπασε το πόδι του. Ανήκει σε άλλη ομάδα. Θα μπορούσε να βρεθεί στην πατρίδα του. Κι όμως ο Μπρούνο Σουκουλίνι αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα για ένα μέρος της αποθεραπείας του και μάλιστα να ταξιδέψει στην Τρίπολη! Με αυτόν τον τρόπο θέλει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ. Να και κάτι όμορφα σπάνιο.

Τα γκολ της 24ης αγωνιστικής

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ