STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το pre game της 23ης αγωνιστικής

Το pre game της 23ης αγωνιστικής
μπάλα ποδόσφαιρο INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League διαβάστε δέκα σημεία που πρέπει να επικεντρωθείτε και θυμηθείτε τα γκολ της προηγούμενης (VIDEOS).

Άλλη μία εβδομάδα με ντέρμπι. Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην "καυτή" Λεωφόρο σε έναν αγώνα με άρωμα πλέι οφ. από τους δυο πάντως αυτός που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος είναι ο δικέφαλος του βορρά, αφού κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ! Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο (13/2)

Λεβαδειακός - Καλλονή 15:00 ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ηρακλής - |ΑΕΚ 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Κυριακή (14/2)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 15:00 ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ξάνθη - Πανθρακικός 17:15 ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 17:15 ( NS4, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Δευτέρα (15/2)

Βέροια - Πανιώνιος 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το ποινολόγιο της 23ης αγωνιστικής

ΑΕΚ: Χρήστος Αραβίδης, Ροντρίγκο Γκάλο.

Ατρόμητος: Πολ Κεϊτά.

Ηρακλής: Ελευθέριος Ιντζόγλου.

Λεβαδειακός: Θόδωρος Τριποτσέρης.

Ολυμπιακός: Αλμπέρτο Μποτία, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Παναθηναϊκός: Κάρλος Ζέκα.

Παναιτωλικός: Αμρ Ουάρντα, Γεώργιος Μύγας.

Πανθρακικός: Αλφρέδο Μεχία.

Πανιώνιος: Παναγιώτης Κόρμπος.

ΠΑΟΚ: Μιγκέλ Βίτορ.

Πλατανιάς: Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς.

Ξάνθη: Δήμος Μπαξεβανίδης, Καρίμ Κολτάνι.

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε

1) Κίνδυνος ενόψει πλέι οφ

Το ντέρμπι στην Λεωφόρο είναι άκρως ενδιαφέρον όσον αφορά τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ αν ηττηθεί κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας, γεγονός που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια. Για τον Παναθηναϊκό αν έρθει το τρίποντο θα έχει διπλό κέρδος. Πρώτα το πρεστίζ και δεύτερο η διαφορά από την 5η θέση. Μην ξεχνάμε πως οι ομάδες μπαίνουν στα πλέι οφ με ειδική βαθμολογία που υπολογίζεται από τη διαφορά που έχουν από την 5η θέση δια του πέντε.

2) Αποθεραπεία στην Βουλγαρία

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ φεύγει για την πατρίδα του ενώ είναι τραυματίας. Σίγουρα τα μεγάλα ονόματα έχουν και τα δικά τους "θέλω", όμως με αυτόν τον τρόπο ο 35άχρονος άσος δείχνει απόμακρος από τους συμπαίκτες του. Αν είχε προσφέρει αγωνιστικά δεν θα έλεγε κανένας τίποτα. Τώρα όμως...

3) Που ΠΑΣ;

Δεν τα πηγαίνει καλά ο ΠΑΣ Γιάννινα και έχουμε εξηγήσει δυο φορές γιατί ( εδώ και εδώ). Το θέμα είναι πως ο περσινός καλύτερος τεχνικός του πρωταθλήματος (Γιάννης Πετράκης) έχει αρχίσει και νιώθει πίεση. Μία ήττα στην Τρίπολη θα κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Που να μην πάρει πάλι άδεια η ομάδα δηλαδή.

4) Κι αυτός δεν πάει πίσω

Για τον Αστέρα λέμε. Πάνω που έγινε η νίκη επί του Λεβαδειακού, ξανά τρία σερί ματς δίχως επιτυχία. Οι Αρκάδες βλέπουν παίκτες που περίμεναν πολλά από αυτούς να μην εξελίσσονται αγωνιστικά, με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να κλατάρει. Όλοι ελπίζουν πως ο Τσάβες θα δείξει την αξία του την κατάλληλη στιγμή. Θα την δείξει όμως;

5) Η τελευταία ευκαιρία του Μάντζιου

Όχι του Βαγγέλη που πάει για τρομερό ρεκόρ, αλλά του προπονητή του Άκη. Το Σάββατο ο Λεβαδειακός υποδέχεται την σχεδόν υποβιβασμένη Καλλονή. Το τρίποντο είναι μονόδρομος, έστω κι αν αναγνωρίζουν όλοι πως έγιναν λάθη τον Γενάρη. Μία γκέλα είναι πιθανό να φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Έλληνα τεχνικό.

6) Το θέλει, μπορεί όμως;

Βέλλιος και Παπαθανασάκης δήλωσαν πως θέλουν νίκη εναντίον της ΑΕΚ. Η Ένωση μετράει τρεις νίκες φέτος απέναντι στον Γηραιό με γκολ 10-2 και φαίνεται πως έχει βρει το κουμπί του. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσεγγίσει για τέταρτη φορά το παιχνίδι ο Παπαδόπουλος.

7) Στον "αέρα" ο Πογέτ

Η σεζόν είναι σε κρίσιμο σημείο και η ΑΕΚ παλεύει σε όλα τα μέτωπα. Οι δηλώσεις του Πογέτ ίσως να ήταν αχρείαστες αυτό το διάστημα, αφού ουσιαστικά είπε πως δεν ξέρει τι θα κάνει τη νέα σεζόν. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια πράγματα που τον έχουν πικράνει.

8) El Thraciko

Κάτι μας λέει πως η Ξάνθη λογικά θα το πάρει το τρίποντο και άνετα. Η ομάδα κυνηγάει τα πλέι οφ και δεν έχει περιθώρια για χαλαρότητα. Αν ο Πανθρακικός είχε 3-4 βαθμούς περισσότερους ίσως και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

9) Ωραίος ο (νέος) Πανιώνιος

Αυτός ο Πανιώνιος που πλέον έχει μπει σε μία σειρά όσον αφορά τα οικονομικά του αρέσει πολύ. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με αποτέλεσμα και οι παίκτες να παίζουν πιο απελευθερωμένα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως η διοίκηση του ιστορικού δίνει επιπλέον κίνητρα στους παίκτες για να διακριθούν. Και όταν συμβεί αυτό η πόρτα ανοίγει για το βήμα παραπάνω.

10) Λείπει η ποιότητα

Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όχι μόνο στα τελευταία ματς. Δεν φταίει όμως μόνο αυτό. Το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας μπορεί να είναι εξαιρετικό για το δικό μας πρωτάθλημα, όμως είναι φανερό πως το ταλέντο σε σύγκριση με άλλες σεζόν είναι μικρότερο. Ο Σεμπά και ο Πάρντο δεν είναι Κάμπελ και Γκαλέτι, ενώ ο Ιντέγε δεν είναι Μήτρογλου ή Τζεμπούρ στα καλά τους. Και όταν τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες είναι εύκολο να γίνονται συγκρίσεις.

Τα γκολ της 22ης αγωνιστικής

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ