STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το πανό για το οποίο διεκόπη το Ατρόμητος - Πανιώνιος

Το πανό για το οποίο διεκόπη το Ατρόμητος - Πανιώνιος
Πανό, Περιστέρι INTIME SPORTS

Ένα πανό που σήκωσαν στο Περιστέρι οι οπαδοί του Ατρόμητου, στο ματς με τον Πανιώνιο για την 33η αγωνιστική της Superleague, είχε ως συνέπεια να διακοπεί δύο φορές η αναμέτρηση.

Οι οπαδοί του Ατρόμητου στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο ανάρτησαν πανό, στο οποίο αναγραφόταν το εξής: ''Αγώνες στημένοι, παίκτες - πρόεδροι - διαιτητές μπλεγμένοι, μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέψουμε τις ζωές''. Αυτό είχε ως συνέπεια να διακοπεί για μερικά λεπτά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ξεκίνησε εκ νέου με την παρέμβαση του προέδρου των Περιστεριωτών, Γιώργου Σπανού.

Στο δεύτερο μέρος ''σηκώθηκε'' ξανά το πανό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) όχι μόνο να διακόψει το ματς, αλλά και να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια με τους βοηθούς του Κούλα Χασάν (Ξάνθη) και Σταθόπουλο (Ηλείας). Ο Σπανός επιχείρησε να επέμβει, προκειμένου να κατεβάσουν το πανό οι φίλοι της ομάδας του, αλλά η... απόπειρά του στέφθηκε από αποτυχία.

Οι εξαγριωμένοι υποστηρικτές των ''κυανόλευκων'' του πέταξαν ένα αντικείμενο. Ύστερα από ένα πεντάλεπτο το παιχνίδι στο Περιστέρι άρχισε ξανά, με την προειδοποίηση να μην ανέβει ξανά το πανό, διαφορετικά θα υπάρξει οριστική διακοπή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ