STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Κ-17, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Κωστανάσιου.

Σ' εξ' αναβολής αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού, με το μοναδικό τέρμα του ματς να το πετυχαίνει στο 14' με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ο Κωστανάσιος μετά από ασίστ του Ξενιτίδη.

Σημειώνεται πως οι Πειραιώτες έχουν προκριθεί ως πρώτοι στο Final-4 του Περιστεριου (θα διεξαχθεί από 14 μέχρι 14 Μαΐου) και με τη νίκη επί του "αιωνίου αντιπάλου" μπόρεσαν να αυξήσουν τη διαφορά τους στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο (53 έναντι 43).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης (58' Χατζηχρηστου), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Αντωνόπουλος), Πέιος (63' Αγγελόπουλος), Βοϊλης (74' Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Καμπετζής (67' Χατζηιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Νικολογιάννης (46' Μανιδάκης), Ζερβόπουλος (46' Καλομοίρης), Βαρέσης (46' Σπίνος), Αποστολάκης (82' Λώλος), Σκεντεράι, Σβέιν, Γιαούπι, Δημητρούλας (72' Ξεπαπαδάκης).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ