STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το ντεμπούτο του Μπραντάο με τον Λεβαδειακό

Το ντεμπούτο του Μπραντάο με τον Λεβαδειακό
Μπραντάο

Το ντεμπούτο του με τον Λεβαδειακό έκανε την Τετάρτη (19/7) κόντρα στην ΑΕΛ ο Μπραντάο! Έπαιξε για ένα 45λεπτο ο Βραζιλιάνος, οι "βυσσινί" νίκησαν 1-0 με γκολ του Αγκάνοβιτς. Παρόντες Κούγιας - Κομπότης. (VIDEO).

Την πρώτη του εμφάνιση με τον Λεβαδειακό, έστω ανεπίσημη, έκανε ο Μπραντάο το απόγευμα της Τετάρτης (19/7). Ο διάσημος Βραζιλιάνος στράικερ έπαιξε για ένα 45λεπτο στη φιλική ήττα (0-1) της ομάδας του από την ΑΕΛ, στο Καρπενήσι.

Ο 37χρονος φορ (φόρεσε τη φανέλα με το Νο27) έδειξε καλά στοιχεία, ενώ όπως θα παρακολουθήσετε παρακάτω στο βίντεο που "ανέβασε" η ιστοσελίδα sportlarissa.gr, πραγματοποίησε μια ωραία ενέργεια στο χώρο της μεσαίας γραμμής, στο περιθώριο του πρώτου μέρους.

Έχασε μάλιστα σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στο 14', με κοντινή κεφαλιά, έπεια από σέντρα του Γιουσούφ. Όμως ήταν φανερό ότι χρειάζεται δουλειά. Πάντως μοιάζει δεδομένο πως θα υπογράψει προσεχώς συμβόλαιο με την ομάδα της Βοιωτίας. Στο 46' ο Ζοζέ Ανιγκό τον αντικατέστησε και πέρασε στη θέση του τον Στέλιο Βασιλείου.

Από εκεί και πέρα, με τους "πράσινους" έπαιξε ο Μόιζε Αντιλέχου, ο Γάλλος αμυντικός που την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας σε επτά παιχνίδια. Μένει να φανεί εάν αποκτηθεί, ή όχι. Ο Γάλλος προπονητής δεν χρησιμοποίησε τον Ζεζίνιο, δείγμα ότι δεν τον υπολογίζει. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Θόδωρος Τριποτσέρης, αλλά και οι Καλτσάς - Βασιλείου.

Το μοναδικό τέρμα του φιλικού σημείωσε για την ΑΕΛ ο Αγκάνοβιτς, ο οποίος στο 40΄εκτέλεσε φάουλ κοντά στο κόρνερ και κατέληξε στα δίχτυα (1-0)! Για τους βυσσινί χρησιμοποιήθηκε και ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες. Το φιλικό παρακολούθησαν οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων. Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Κομπότης έδωσαν το παρών στο τεστ που έγινε στο Καρπενήσι και είχαν την ευκαιρία να τα πουν.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγρόδημος, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Άλα, Γκόλιας Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αγκάνοβιτς (63′ Aνδρεόπουλος), Ναζλίδης, Μασούρας, Καλύβας, Λαμπρόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης (46' Ναμάσκο), Μεντί (60' Χατζηλάμπρος), Αντιλέχου (60' Τόπι), Ζαραδούκας (60′ Τριποτσέρης), Γιακουμάκης (63' Καψάσκης), Τσαμπούρης (63' Καραχάλιος), Καλτσάς (63' Ομπιόρα), Γιουσούφ (63' Τζαφάρ), Νιασέ (60' Μάγκας), Σένκα (46' Μπελγκαζουανί), Μπραντάο (46' Βασιλείου).

Δείτε στιγμές από το φιλικό μέσω του Sportlarissa.gr:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ