STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το κόστος για το VAR

Το κόστος για το VAR

Το Video Assistant Referee έρχεται από τη νέα σεζόν και το κόστος του αναμένεται να φτάσει τα 8.000.000 ευρώ για την επόμενη πενταετία.

Στη χθεσινή (18/1) συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη και στο οποίο συμμετείχαν ο υφυπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, συζητήθηκε ενδελεχώς το θέμα του Video Assistant Referee, το οποίο έρχεται από την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ήδη έχει προβλεφθεί και το πώς θα καλυφθεί το κόστος τους. Το συνολικό ποσό θα προκύψει από κονδύλι του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων για την επόμενη πενταετία. Για αυτό έχει ενημερωθεί σχετικά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομία και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Όσον αφορά το συνολικό κόστος, αυτό ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ, εν ολίγοις στο 1.600.000 ευρώ για κάθε χρόνο λειτουργίας του, όμως το θέμα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη είτε η Ομοσπονδία είτε η Λίγκα.

Πλέον, το επόμενο στάδιο θα αφορά την προκήρυξη του διαγωνισμού, ώστε να βρεθεί ανάδοχος εταιρία για να τρέξει το πρότζεκτ σε τεχνικό επίπεδο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ