STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το διήμερο της μελέτης για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς από τον Σιμιτζόγλου

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Σαββατοκύριακο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, θα μελετήσει τις καταθέσεις των μελών της αποστολής του Πλατανιά για τα γεγονότα στο Φάληρο και θα αποφασίσει για την δίωξη στον Ολυμπιακό.

Πριν μερικές ημέρες, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελίας Πειραιά σχετικά με τον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς στο γήπεδο Καραϊσκάκη και πήγε η δικογραφία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη στους "ερυθρόλευκους" σύμφωνα με το "άρθρο 29" για "βία κατά ομάδας".

Οι καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά, δόθηκαν στην εισαγγελία Χανίων έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πειραιά. Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως από τη στιγμή που η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5 επικυρώθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας, οποιοδήποτε θέμα αφαίρεσης βαθμών για την ομάδα του Πειραιά, θα αφορά το επόμενο πρωτάθλημα και όχι το φετινό

Το Σαββατοκύριακο θα διαβάσει ο κ. Σιμιτζόγλου τις καταθέσεις που έχουν δώσει τα μέλη της αποστολής του Πλατανιά για όσα υποστηρίζουν ότι συνέβησαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και κυρίως στο ημίχρονο του αγώνα στα αποδυτήρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί έχουν υποστηρίξει ότι προπηλακίστηκαν στα αποδυτήρια, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν συνέβη κάτι.

Το σενάριο να ασκηθεί δίωξη την Δευτέρα (15/5) είναι πολύ πιθανό και μένει να δούμε ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή των Πειραιωτών στην υπόθεση. Όπως και να 'χει, είναι μια υπόθεση που την περιμένουν άπαντες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ