STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το Δ.Σ. της Λίγκας κρίνει το εκπρόθεσμο της πρότασης Σαββίδη

Το Δ.Σ. της Λίγκας κρίνει το εκπρόθεσμο της πρότασης Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Παρασκευή (19/10) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League για να αποφασίσει αν θα κάνει αποδεκτή η όχι την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη και της "DIMERA" για την χορηγία του συνεταιρισμού.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League θα κρίνει τελικά αν η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη μέσω της "DIMERA" είναι αποδεκτή ή κρίνεται εκπρόθεσμη και απαράδεκτη. Για αυτό το λόγο μάλιστα θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή (21/10) το απόγευμα.

Στο έκτακτο Δ.Σ. αν αποφασισθεί να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση της "DIMERA" τότε οι εκπρόσωποι των ομάδων θα αποφασίσουν το τι μέλει γενέσθαι με τις άλλες δυο προτάσεις των "Alter Ego" και "ΟΠΑΠ".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21/10/2016 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Λήψη απόφασης περί του αν θα πρέπει να κριθεί ως «παραδεκτή» η από 19/10/2016 πρόταση χορηγίας της «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».

2. Με βάση την ως άνω απόφαση, λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες του Συνεταιρισμού για την αντιμετώπιση της κεντρικής χορηγίας.

3. Διάφορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ