STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το αμφίρροπο πρωτάθλημα της Super League με τις μοναδικές αποδόσεις του Stoiximan.gr

Το αμφίρροπο πρωτάθλημα της Super League με τις μοναδικές αποδόσεις του Stoiximan.gr
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ανοίγει τις πύλες του και είναι έτοιμο να μας χαρίσει τρομερές συγκινήσεις, με τον Stoiximan.gr να προσφέρει μοναδικές αποδόσεις και περισσότερα από 100 μακροχρόνια στοιχήματα.

Η έναρξη της Super League είναι γεγονός, με τις ελληνικές ομάδες να ξεκινούν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών, τόσο στην μάχη για το πρωτάθλημα και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο Stoiximan.gr είναι διαθέσιμοι όλοι οι αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος με περισσότερες από 150 επιλογές.

Αποκλειστικές Μακροχρόνιες Επιλογές

Το ερώτημα είναι ένα: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ θα χαμογελάσουν στο τέλος; Φέτος, για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια οι 4 διεκδικητές έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να φθάσουν στο πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ποιος θα γνωρίσει την πίκρα του υποβιβασμού; Θα ξεπεράσει η Λάρισα τη Βέροια στην επαρχιακή κόντρα; Ποιον θα βγάλει νικητή η μάχη των σκόρερ; Ο Μπεργκ, ο Καρντόσο ή ο Αλμέιδα θα βρουν περισσότερες φορές δίχτυα;

Oι traders του Stoiximan.gr ετοίμασαν περισσότερα από 100 μακροχρόνια στοιχήματα για το ελληνικό πρωτάθλημα με επιλογές που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού.

Εnhanced Odds

Τέλος, από σήμερα είναι και πάλι διαθέσιμη η δημοφιλής επιλογή " Ενισχυμένες αποδόσεις" (Εnhanced Odds) που προσφέρει μοναδικές αποδόσεις στους χρήστες. Οι ενισχυμένες αποδόσεις θα είναι διαθέσιμες κάθε Σαββατοκύριακο από το πρωί, αλλά και στα μέσα της εβδομάδας όταν έχουμε δράση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η Superleague ξεκινάει στο Stoiximan.gr!

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ