STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το αίτημα του Βρέντζου, η απάντηση της Μπαλωμένου

Το αίτημα του Βρέντζου, η απάντηση της Μπαλωμένου

Ο Γιάννης Βρέντζος ζήτησε την ομόφωνη καταδίκη της τηλεοπτικής εκπομπής από το ΔΣ, όμως η Αθηνά Μπαλωμένου τον κατηγόρησε για τις καταγγελίες στην Εφορία σε βάρος του Γιάννη Αλαφούζου.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" και στο ρεπορτάζ που προέβαλε τη Δευτέρα (22/8), το οποίο του καταλογίζει φοροαποφυγή και διπλό συμβόλαιο στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, το καλοκαίρι του 2012.

Ο Βρέντζος κάλεσε το ΔΣ του Συνεταιρισμού να καταδικάσει ομόφωνα την ρεπορτάζ του θέματος, ένα αίτημα που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Παναθηναϊκού, Αθηνάς Μπαλωμένου.

"Αυτό το θέμα είναι εκτός ημερησίας διάταξης" ανέφερε η Αθηνά Μπαλωμένου και στη συνέχεια, αντέκρουσε τις κατηγορίες του Βρέντζου, προαναγγέλλοντας τη δικαστική δίωξη του.

"Προσπαθείτε να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα, αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Ξέρουμε, κ. Βρέντζο, ότι οι πρόσφατες καταγγελίες στην εφορία εναντίον του κ. Αλαφούζου προήλθαν από εσάς. Και επειδή είναι αβάσιμες θα κληθείτε πολύ σύντομα να λογοδοτήσετε ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης" τόνισε η επικεφαλής του νομικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπέρ του αιτήματος του Βρέντζου για ομόφωνη καταδίκη της τηλεοπτικής εκπομπής "Δίκης στο ΣΚΑΪ" ήταν ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, προχώρησε περαιτέρω ζητώντας την διενέργεια έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ για το ζήτημα και τις προεκτάσεις που έχει.

Η Μπαλωμένου απάντησε και στον Κούγια, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι από τους πιο συχνούς επισκέπτες στο πάνελ της εν λόγω εκπομπής... "Όλοι ξέρουμε, κύριε Κούγια, ότι είστε τακτικός προσκεκλημένος της Δίκης και πάντα εκφράζετε ελεύθερα τις απόψεις σας" σχολίασε η συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου.

Τελικά, το αίτημα του Γιάννη Βρέντζου δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση, αφού πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω των πιο σημαντικών θεμάτων που απασχόλησαν τις ΠΑΕ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ