STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το αίτημα του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι και η απάντηση της ΑΕΚ

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την παρουσία του Βίτορ Μέλο Περέιρα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ την Κυριακή (24/9, 20:30) ζήτησε με επιστολή του στην ΚΕΔ ο Ολυμπιακός. Με... Κολίνα απάντησε η ΑΕΚ.

Επιστολή στην ΚΕΔ έστειλε ο Ολυμπιακός, με την οποία καλούσε τον Βίτορ Μέλο Περέιρα να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (24/9, 20:30) και να παρακολουθήσει ζωντανά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις των πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, θεωρώντας ότι καλό θα ήταν να για τον Πορτογάλο να βρεθεί στα επίσημα του Σταδίου και να σχηματίσει ιδία άποψη για τα διαιτητικά τεκταινόμενα στο ντέρμπι. Γι' αυτό ζήτησαν με επίσημο τρόπο την παρουσία του επικεφαλής της ΚΕΔ στην αναμέτρηση.

ΚΟΛΙΝΑ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στο αίτημα του Ολυμπιακού για την παρουσία του Βίτορ Μέλο Περέιρα, στο κυριακάτικο (24/9) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

"Επειδή μας κούρασε πολύ η γκρίνια τους, εμείς συναινούμε σε ότι ζητήσουν. Συμφωνούμε σε ότι θέλουν. Και αν το επιθυμούν, να ζητήσουμε να έρθει και ο Κολίνα", έλεγαν κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 5+1 μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ