STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το 3x3 οι Νέοι του Παναθηναϊκού, 3-1 τον Παναιτωλικό

Το 3x3 οι Νέοι του Παναθηναϊκού, 3-1 τον Παναιτωλικό
Νέοι Παναθηναϊκού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η Κ20 του Παναθηναϊκού, επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Παναιτωλικού.

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού τριπλασίασε τις νίκες της συνεχίζοντας με το απόλυτο, επικρατώντας και του Παναιτωλικού, εκτός έδρας, με 3-1. Οι πράσινοι απέδωσαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μια άνετη νίκη.

Το 1-0 για την ομάδα των Σαμαρά-Σάμιου πέτυχε ο Μίγγος με την συμπλήρωση 35' λεπτών αγώνα, με πλασέ από την μικρή περιοχή. Οι πράσινοι πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο δεύτερο μέρος, με σουτ του Χατζηγιοβάννη έξω από την περιοχή, ενώ το 3-0 για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Πίσπας με σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Ηλ. Γιαννιώτη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Πριόνας (86’ Χριστογιάννης), Παρράς (70’ Μανωλάκης), Μιχάι, Γιαννιώτης Δ., Μαλής, Νταλακούρας, Βουτσίτσεβιτς, Γιαννιώτης Ηλ., Μπελεβώνης (46’ Γεωργούσης), Γκασούκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομάτης, Μίγγος, Θεοχάρης, Παπανικολάου (Κουντουριώτης), Μπουζούκης (Αποστολάκης),Πίσπας, Χατζηγιοβάννης (Δημήτρουλας).

Είδε το ματς ο Σαραβάκος

Εν τω μεταξύ στο γήπεδο του Παναιτωλικού βρέθηκε και ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ο συντονιστής ποδοσφαιρικών τμημάτων του τριφυλλιού είχε ταξιδέψει μαζί με την πρώτη ομάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να δει απο κοντά τους Κ20.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ