STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τι ζήτησε ο Κοντονής ενόψει ντέρμπι

Τι ζήτησε ο Κοντονής ενόψει ντέρμπι
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ζήτησε από τους εμπλεκόμενους φορείς να μην υπάρξει το παραμικρό και να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι. Συστάσεις στην αστυνομία για να μην επαναληφθεί ό,τι και στο Περιστέρι.

Παρών στην σύσκεψη του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (13/2, 19:30) στα γραφεία της ΓΓΑ ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θέλησε να κάνει συστάσεις, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό.

Ο ίδιος τόνισε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι δεν είναι δουλειά του να εμπλακεί στο επιχειρησιακό κομμάτι και πως αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η αστυνομία με τους εκπροσώπους των ομάδων.

Θέλησε όμως να τους αφυπνίσει και να τους επιστήσει την προσοχή, διότι δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε νέα κρούσματα βίας, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί τα επεισόδια στο Περιστέρι, για τα οποία έλαβε προσωπική ενημέρωση μέσω του υπουργού δημοσίας τάξεως.

Μεταξύ άλλων, είπε πως δεν γίνεται 300 άνθρωποι να χαλάσουν όλη την προσπάθεια που μπορεί να κάνουν 50.000, πως πρέπει να απομονωθούν οι ταραξίες και να παρθούν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό.

Σε αυτό συνηγόρησε τόσο η ΑΕΚ όσο και η αστυνομία, με τον Σταύρο Κοντονή να περνάει το μήνυμά του, ζητώντας απ' όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προστατευτεί το ποδόσφαιρο, ενώ έκανε ειδικές συστάσεις στην αστυνομία, διότι ξέρει πως άλλα συμφωνήθηκαν για το Περιστέρι και άλλα έγιναν, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ