STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θρίαμβος της Κ-20 του ΠΑΟΚ με 5-0 επί της ΑΕΚ

Θρίαμβος της Κ-20 του ΠΑΟΚ με 5-0 επί της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανοδική αγωνιστική του πορεία, την ώρα που η ΑΕΚ συνέχισε την πτωτική της τάση, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Έχασε πέναλτι η Ένωση στο 1-0.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανοδική αγωνιστική του πορεία, την ώρα που η ΑΕΚ συνέχισε την πτωτική της τάση, συμπληρώνοντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" πήρε νωρίς στο προβάδισμα, καθώς ο Τζοβάρας έκανε το 1-0 μόλις στο 7'. Στο 27' ο Μούτσα απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσέλιος. Στο 35' ο Σταθόπουλος, μετά από ασίστ του Αηδονίδη έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 68' ο Γκαργκαλατζίδης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τρία λεπτά νωρίτερα, έκανε το 3-0, με πλασέ που έπιασε όταν η μπάλα έφτασε σε εκείνον έχοντας χτυπήσει στο δοκάρι από σουτ του Κόζακ. Ο Γκαργκαλατζίδης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 80' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νούκαρη με τον δείκτη του σκορ να φτάνει στο 4-0. Το τελικό 5-0 έγραψε ο Λύρατζής, με μακρινό σουτ στου 87'.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Μελετίδης, Κόζακ, Αηδονίδης, Σταθόπουλος (65' Γκαργκαλατζίδη ς), Χατζηστραβός (46' Νουκάρης), Τζοβάρας (58' Παπαδόπουλος).

ΑΕΚ: Πάντος, Τάμπας, Ψάνης (46' Γεωργαμλής) Κοφσανίδης, Γεωργόπουλος, Μπάμπης, Σπηλιώτης, Λίτσι, Λεπενιώτης (83' Κόφι) Τσέλιος, Γιούσης (55' Βαφειάδης)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ