STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θριάμβευσαν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό

Θριάμβευσαν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ-15, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Δημητρίου και Τσερικλός, μείωσε ο Γούλας με πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας με 2-1 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του για το Πρωτάθλημα της Super League K-15.

Η '"Ενωση" προηγήθηκε στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, ενώ στο 18' διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Τσερικλού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ηλιάδη.

Ο Ολυμπιακός στο 25' έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει. Ο Μούκα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, η προβολή του Νικόλη την έστειλε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβασε τον ρυθμό του. Στο 60' ο Καρακώστας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και το γκολ ήρθε στο 72'. Ο Αρσενίδης ανατράπηκε στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γούλας και μείωσε σε 1-2, το οποίο έμελλε να μείνει ως το φινάλε του αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και οι συνεργάτες του Πάουλο Μπέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικολής(50' Αρσενίδης), Τιμολέων, Ασλανίδης, Μούκα (55' Ντότης), Τόλιος (55' Καρακώστας), Γούλας, Παπαδόπουλος (74' Παπαγεωργίου), Σουρλής, Κεραμιδάς (80' Τζανετής).

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Παππάς (59' Γεννηδουνιάς-80' Παπάζογλου), Καρβουνιάρης, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Σταμούλης (64' Βουτσινάς), Κατσικάς, Δημητρίου (59' Πανταζέλος), Τσερικλός, Γεωργιόπουλος (73' Αντωνόπουλος), Ματζουρανάκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ