STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Τετάρτη η απόφαση για τη Βέροια

Την Τετάρτη η απόφαση για τη Βέροια
Εφέσεων INTIME SPORTS

Η απόφαση για την τύχη της Βέροιας θα αποφασιστεί την Τετάρτη (10/6). Η ομάδα της Ημαθίας και ο Λεβαδειακός πήραν προθεσμία μέχρι την Τρίτη (9/6) για να καταθέσουν υπομνήματα.

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης έκανε ο Λεβαδειακός. Η έφεση εκδικάστηκε την Τετάρτη (3/6) και οι Βέροια - Λεβαδειακός πήραν προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα την Τρίτη (9/6).

Οι Βοιωτοί ζητούν τον υποβιβασμό της ομάδας της Ημαθίας για το φερόμενο ως ''χειραγωγημένο'' προ διετίας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Την ομάδα της Λιβαδειάς εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Βαγιάκος και Ρούσσαρης. Ο Δημήτρης Βαγιάκος ανέφερε κατά την εκδίκαση : ''Από τη στιγμή που εμπλέκεται αξιωματούχος ομάδας, η ΠΑΕ φέρει ευθύνη και πρέπει να της επιβληθεί ποινή. Σύμφωνα με τον Ανδρεάδη, οι κατηγορούμενοι είναι επτά και όχι τρεις. Υπάρχουν δύο αντιφάσεις. Ο Καφές λέει ότι ήταν με τον φυσιοθεραπευτή και ότι δεν ήταν δυνατόν να ακούσει τι είπε ο Λαναρής. Αντίθετα, ο φυσιοθεραπευτής στην κατάθεσή του σημείωσε ότι ήταν στα αποδυτήρια και ότι δεν άκουσε τίποτα''.

Από την πλευρά του ο Αριστείδης Ρούσσαρης έκανε λόγο για πρωτοφανή και απίστευτο νομικό ακροβατισμό από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague. ' 'Για να έχουμε καταδίκη στο πειθαρχικό δίκαιο αρκούν και οι επαρκείς ενδείξεις'' τόνισε.

Για τη Βέροια μίλησε αρχικά ο Άρης Μαστρογιάννης, που ανέφερε: ''Ο Μελισσανίδης στην κατάθεσή του διαψεύδει τον Καλαϊτζίδη. Λέει ότι ο Λαναρής δεν πήγε στα αποδυτήρια, αλλά ο Αρβανιτίδης ο όδιος. Τον Γεωργέα τον διαψεύδει ο Καφές, που λέει ότι έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Ο Καλαϊτζίδης ψεύδεται. Κάπου είπε ψέμματα ο Καλαϊτζίδης, ή στον Ανδρεάδη ή στον Μελισσανίδη''.

Ο έτερος νομικός της Βέροιας, Αργύρης Λίβας, υπογράμμισε: ' 'Ο ηθικός Καλαϊτζίδης έπρεπε από την επόμενη κιόλας μέρα να πάει σπίτι του. Θυμήθηκε την ιστορία 2,5 χρόνια μετά; Ο Καλογέρης ανέφερε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί ποιος του τα είπε αυτά. Τώρα είναι με τον Καλαϊτζίδη στον Άρη. Είναι κατηγορούμενος για κακούργημα και πήγε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο; Η διάταξη είναι σαφέστατη. Αφού δεν εμπλέκονται τρεις παίκτες, δεν μπορεί η ομάδα να θεωρηθεί υπαίτια''.

Για την ομάδα της Ημαθίας μίλησε και ο δικηγόρος Δημήτρης Πετρούσκας, που ανέφερε: '' Σύμφωνα με τη στοιχηματική κίνηση στο ματς, στο over παίχτηκαν 48.000 ευρώ και 42.000 στο under. Είναι αυτό στημένο; Ο Καλογέρης ήταν η αλλαγή του Γεωργέα. Μπήκε μέσα ως αλλαγή ενώ δεν ήταν στο κόλπο; Από το φύλλο αγώνος προκύπτει ότι δεν ήταν στα αποδυτήρια ο κ. Αρβανιτίδης, αλλά στα μπουθ''.

Σημειώνεται ότι η Βέροια έκανε αίτημα να μη ληφθούν υπόψιν οι καταθέσεις των Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, γιατί είχαν ληφθεί για ποινική διερεύνηση και όχι για πειθαρχική. Αργότερα βέβαια αποσύρθηκε το αίτημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ