STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Παρασκευή ο νέος πίνακας διαιτητών στην Super League

Την Παρασκευή ο νέος πίνακας διαιτητών στην Super League
Σπάθας INTIME SPORTS

Πέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις και οι 28 ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας που πιθανότατα θα μειωθούν σε 26.

Μία απώλεια στους παρατηρητές προέκυψε στις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές στην Super League, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι. Πρόκειται για τον Μανώλη Γιανναδάκη από τον σύνδεσμο Λασιθίου που θα μείνει εκτός πινάκων οι οποίοι θα εγκριθούν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, την ερχόμενη Παρασκευή (6/8) και θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.

Για την ιστορία, ο κρητικός πρώην ρέφερι είχε βαθμολογήσει με άριστα τον Ηλία Σπάθα, στο περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό όπου ο Πειραιώτης ρέφερι είχε βρεθεί σε κακή ημέρα. Σε ότι αφορά των πίνακα των διαιτητών της Super League, πέτυχαν και οι 28 ρέφερι που συμμετείχαν στις εξετάσεις.

Στις προθέσεις της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας είναι να υποβιβαστούν 7-8 ρέφερι, να προβιβαστούν 3-4 από την Football League και ο πίνακας την νέα χρονιά να αποτελείται από 26 διαιτητές. Άγνωστο είναι αν σε αυτούς θα συμπεριλαμβάνονται οι Κάμπαξης, Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης στους οποίους ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης έχει απαγορεύσει να σφυρίζουν σε παιχνίδια για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” στην οποία είναι κατηγορούμενοι. Το πιθανότερο σενάριο πάντως, είναι αρχικά να μείνουν εκτός πινάκων. Την Παρασκευή εξάλλου, θα επικυρωθούν και οι πίνακες των διαιτητών της Football League.

Στο ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και οι εξελίξεις στην Εθνική ομάδα με τον Σέρχιο Μαρκαριάν και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ