STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Παρασκευή η οριστική απόφαση του Κοντονή για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Την Παρασκευή η οριστική απόφαση του Κοντονή για το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ πιθανή είναι τελικά η παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λεβαδειακό με τον Υφυπουργό αθλητισμού να απαγορεύει την οργανωμένη αλλά όχι την μεμονωμένη μετακίνηση των πράσινων οπαδών.

Με τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί τελικά στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός καθώς το "μπλόκο" του Σταύρου Κοντονή αναμένεται να ισχύσει μόνο για την οργανωμένη και όχι τη μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του τριφυλλιού και αυτό καθώς έγινε λάθος στην απόφαση του Υπουργού. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε την Παρασκευή (9/9) την οριστική απόφαση και σχετική ανακοίνωση που θα υπάρξει από το Υπουργείο.

Η ενημέρωση που υπάρχει από την πλευρά του Υπουργείου είναι πως για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό υπήρχε συμφωνία οι φίλοι του τριφυλλιού να πάρουν εισιτήρια για το πέταλο και συγκεκριμένα τις θύρε 5-6.

Η αστυνομία από την πλευρά της υποστήριξε πως πρέπει να ισχύσει απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης και επικαλείται επεισόδια που έχουν γίνει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Από την πλευρά της η ΔΕΑΒ όμως εισηγήθηκε μόνο απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης και όχι μεμονωμένης.

Το Υπουργείο όμως ενημέρωσε τις δυο ΠΑΕ για απαγόρευσης οργανωμένης αλλά και μεμονωμένης. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των δυο συλλόγων που είχαν συμφωνήσει στα εισιτήρια που θα έπαιρνε ο Παναθηναϊκός. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τελικά την Παρασκευή ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα ανακοινώσει μόνο απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνηση οπαδών του τριφυλλιού.

Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Ηρακλή η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει επαρκείς δυνάμεις λόγω της ΔΕΘ και υπό τον φόβο επεισοδίων από οπαδούς του Ηρακλή λόγω και της κόντρας του με τον ιδιοκτήτη του "Γηραιού" Σπύρο Παπαθανασάκη ζήτησε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Κάτι που αναμένεται να ισχύσει τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ