STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Την Δευτέρα 29/6 (ξανά) στην Εφέσεων η Βέροια

Την Δευτέρα 29/6 (ξανά) στην Εφέσεων η Βέροια
Ιωάννου INTIME SPORTS

Γεωργέας, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Καφές κλήθηκαν από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να καταθέσουν και στη συνέχεια θα εκδοθεί η απόφαση για την «βασίλισσα» για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη (23/6) θα ξεκαθαριστεί αν κληθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Την ερχόμενη Δευτέρα 29/6 θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της Βέροιας, για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το δευτεροβάθμιο όργανο κάλεσε για τις 11 π.μ. τους Νίκο Γεωργέα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Αλέξανδρο Καλογέρη, Παντελή Καφέ να καταθέσουν ενώπιον της προτού εκδώσει την απόφαση της. Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει και αυθημερόν καθώς η βαθμολογία στις τελευταίες θέσεις τηςSuperLeagueδεν έχει ακόμη επικυρωθεί και ο χρόνος πιέζει αφού πρέπει να διεξαχθεί και η κλήρωση για το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της «βασίλισσας» στις ένορκες καταθέσεις τους είχαν υποστηρίξει ότι στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα ο Γιώργος Λαναρής είχε πει στους παίκτες της Βέροιας να έχουν μειωμένη απόδοση στο β' μέρος και να χάσουν με 3-0 ενώ ο Αλέξανδρος Καλογέρης τους είχε επιβεβαιώσει ουσιαστικά, υποστηρίζοντας ότι στο 80' του είχε πει συμπαίκτης του «τι κάνεις ρε, πρέπει να χάσουμε με 3-0» χωρίς πάντως, να τον κατονομάσει.

Ο Παντελής Καφές πάντως, ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη είχε υποστηρίξει ότι στο ημίχρονο έκανε μασάζ, ότι δεν άκουσε τίποτα, και ότι έγινε αλλαγή στο β' ημίχρονο επειδή ήταν τραυματίας και όχι επειδή ήταν νευριασμένος από την «παρέμβαση» Λαναρή στην ανάπαυλα του αγώνα.

Την Τρίτη 23/6 θα ξεκαθαριστεί αν κληθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος σε ένορκη κατάθεση στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη στις 10 Μαρτίου, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ