STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θετικός ο Γκιρτζίκης για το ισπανικό μοντέλο στην διαιτησία

Θετικός ο Γκιρτζίκης για το ισπανικό μοντέλο στην διαιτησία
Συνάντηση 12 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την απόφαση που πήραν οι "12" για την διαιτησία αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Πανόπουλο, Μποροβήλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του μετέφερε την πρόταση τους βρίσκοντας θετική ανταπόκριση.

Την Τρίτη (12/7) υπήρξε συνάντηση των εκπροσώπων των "12" στην οποία μεταξύ άλλων αποφάσισαν να προτείνουν στην ΕΠΟ να ισχύσει για την διαιτησία ότι γίνεται και στην Ισπανία από τη στιγμή που οι αρχικές προτάσεις τους απορρίφθηκαν.

Δυο μέρες αργότερα, την Πέμπτη (14/7), υπήρξε συνάντηση των κ. Μποροβήλου, Πανόπουλου, Στράτου και Οικονομάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη προκειμένου να του θέσουν υπόψιν του τη νέα πρόταση τους.

Μια συνάντηση που έγινε μετά και από προτροπή του γενικού γραμματέα της UEFA κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον οποίο ήδη είχαν επικοινωνήσει εκπρόσωποι των "12".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση αυτή και τόνισε ότι θα έχει επικοινωνία και ο ίδιος με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη άμεσα ώστε η UEFA να κάνει την εξαίρεση και για την Ελλάδα μετά την Ισπανία.

Χαρακτηριστικά ο Χρίστος Πανόπουλος δήλωσε μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ:

«Σήμερα 14/7/2016, και ώρα 14:00 ο υποφαινόμενος, ο κος Γ. Μποροβήλος, ο κος Γ. Οικονομάκης, ο κος Γ. Στράτος, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο Γ. Γκιρτζίκη, μετά από υπόδειξη της UEFA και συγκεκριμένα του Γενικού Γραμματέα αυτής κου Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ώστε την πρόταση που κάναμε προς την UEFA «να ακολουθήσουμε και εδώ στην Ελλάδα το Ισπανικό μοντέλο» να την μεταφέρουμε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Την πρότασή μας αυτή τη μεταφέραμε στον Κο Γ. Γκιρτζίκη, ο οποίος κατανοώντας ότι οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να αλλάξουμε το περιβάλλον της διαιτησίας, μας απάντησε ότι είναι απόλυτα θετικός σε αυτή μας την πρόταση, αλλά επειδή είναι η δεύτερη εξαίρεση που θα κάνει η UEFA στην Ευρώπη, θα έρθει, τις επόμενες ώρες, ημέρες, σε επαφή με τον Κο Θεοδωρίδη, προκειμένου να πάρει τη συναίνεσή του για να προχωρήσει και να εφαρμοστεί αυτό το νέο μοντέλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ