STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τέσσερις αγωνιστικές ο Μπεργκ, τρεις αγωνιστικές οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ, Κρέσπο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μάρκους Μπεργκ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την αντιαθλητική συμπεριφορά του στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Κουλιμπαλί για την μπουνιά στον Σάχοβ με τρεις. Από πλευράς ΠΑΟΚ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Σάχοβ όπως και ο Κρέσπο επίσης για αντιαθλητική συμπεριφορά ενώ με τρεις τιμωρήθηκε ο Ουάρντα.

Η σύρραξη στο 54' ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές τους Μπεργκ, Κρέσπο, Σάχοβ και Κουλιμπαλί δεν έμεινε ατιμώρητη και η καμπάνα που έπεσε και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν βαριά ενώ βαριά είναι η καμπάνα και για τον Ουάρντα.

Συγκεκριμένα ο Μάρκους Μπεργκ τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (3 + 1 ως αρχηγός) για την αντιαθλητική συμπεριφορά που έγραψε στο φύλλο αγώνος ο Γιώργος Κομίνης ενώ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Κρέσπο για τον ίδιο λόγο με τους δυο τους να είναι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Επίσης με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό ενώ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Ουάρντα.

Μια για την κόκκινη κάρτα που είδε στο ματς και δυο για την συμπεριφορά του στην διακοπή του αγώνα όταν βγήκε και έκανε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος του κόσμου του τριφυλλιού.

Φυσικά με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Κομίνη για το μαρκάρισμα στον Ενρίκε.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Μπεργκ δεν θα παίξει ξανά στα playoff ενώ οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ, Κρέσπο και Ουάρντα θα είναι διαθέσιμοι μόνο για το τελευταίο ματς. Φυσικά και οι δυο ομάδες έχουν δικαίωμα έφεσης.

Δείτε εδώ την σχετική απόφαση της Super League:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ