STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τέλος η σεζόν για Κουρομπίλια και τέσσερις επόπτες

Τέλος η σεζόν για Κουρομπίλια και τέσσερις επόπτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέντε βοηθοί και ένας διαιτητής "κόπηκαν" στα αγωνιστικά τεστ που έγιναν εκτάκτως το πρωί της Δευτέρας (27/03) στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Σεζόν τέλος για τον διαιτητή Μάριο Λαμπρόπουλο από την Ηλεία και πέντε βοηθούς από τον πίνακα της Super League: τη Χρυσούλα Κουρομπίλια και τους Γεωργαράκο, Τσολάκη, Φραγκιαδάκη, Σταυρουλάκη.

Οι έξι κόπηκαν στα έκτακτα αγωνιστικά τεστ των βοηθών της Super League, που έγιναν το πρωί στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, έπειτα από απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας την προηγούμενη εβδομάδα, μετά και τα αλλεπάλληλα λάθη των βοηθών στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος είχε κοπεί και στα τεστ που είχαν γίνει πριν από ένα μήνα ενώ από την αρχή της σεζόν έχει οριστεί σε ελάχιστα παιχνίδια (Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-0, Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-2) αφού είναι στη λίστα των «ανεπιθύμητων» διαιτητών.

Αναφορικά με την Κουρομπίλια, η διεθνής βοηθός ρέφερι από την Δυτική Αττική έτρεξε αν και προερχόταν από γαστρεντερίτιδα κι ενώ στις 23/3 ήταν στην τριάδα του αγώνα Fortuna Hjorring -Manchester City για την προημιτελική φάση του Champions League Γυναικών. Τώρα πλέον, θα προετοιμαστεί για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από 16 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στην Ολλανδία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ