STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τέλος από τη διαιτησία ο Κύζας

Τέλος από τη διαιτησία ο Κύζας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ ο Γιώργος Κύζας γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διαιτησία μετά την αφαίρεση του ονόματος του από τη Super League Σουρωτή.

Τέλος στην καριέρα του ως διαιτητής έβαλε ο Γιώργος Κύζας, ο οποίος φέτος είχε υποβιβαστεί από την ΚΕΔ στη Football League και είχε "αποβληθεί" από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο 37χρονος ρέφερι απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ γνωστοποιώντας την απόφασή του να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη απόφασή του είναι η περιθωριοποίηση του από την ΚΕΔ έπειτα από το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αυτή είναι η δεύτερη παραίτηση στην ελληνική διαιτησία, αφού μετά τον περσινό τελικό του Κυπέλλου είχε αποσυρθεί και ο βοηθός διαιτητή, Καλφόγλου, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την κατακύρωση του νικητήριου για τον ΠΑΟΚ τέρματος του Ενρίκε.

Η επιστολή του κ. Κύζα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω ότι αποσύρομαι από την ενεργό δράση. Διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας μου η μη επιλογή μου στον πίνακα διαιτητών Super League μετά από πέντε συναπτά έτη, εκ των οποίων τα δύο τελευταία ως διεθνής διαιτητής, με οδηγεί στο προφανές να μην αποδεχθώ την κατάταξή μου στον πίνακα διαιτητών δεύτερης κατηγορίας και να ορίσω έτσι το τέλος της δεκαοχτάχρονης πορείας μου στον χώρο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ