STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τελικός Super League Κ-15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός πράξη 3η

Τελικός Super League Κ-15: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός πράξη 3η

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-15 για 3η σερί χρονιά. Το ματς διεξάγεται στους "Ζωσιμάδες" το απόγευμα της Τρίτης (26/4, 16:30).

O τελικός του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη, 26 Απριλίου, 2016 και ώρα 16:30 στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες". Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για 3η σερί σεζόν στον τελικό της διοργάνωσης!

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έφερε τους τίτλους στα... ίσα την επόμενη χρονιά, στον τελικό των Χανίων. Για να φτάσουν και φέτος στην ίδια θέση -να διεκδικούν το πρωτάθλημα- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πήραν την πρωτιά στον όμιλο τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" σε 20 ματς κόντρα σε Πλατανιά, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο Αθηνών και Παναθηναϊκό, συγκέντρωσαν 41 βαθμούς (12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες με συντελεστή τερμάτων 29 υπέρ και 7 κατά) κατακτώντας την πρώτη θέση στον Α' όμιλο.

Για τον "Δικέφαλο" η πρωτιά στον Β' όμιλο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, αφού πέτυχε 18 νίκες σε 18 παιχνίδια (τέρματα 56 υπέρ και 6 κατά) με αντιπάλους τους ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Βέροια, Πανθρακικό, Skoda Ξάνθη και Ηρακλή, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των 54 βαθμών.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το Σάββατο (23/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και αναχώρησαν αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής (24/4) για τα Γιάννινα με 21 παίκτες στην αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι Βεζύρης Άγγελος, Σφύρλας Νικόλαος, Καλλιμούκος Χαράλαμπος, Ζυμπίδης Σάββας, Μποσκουϊδης Αναστάσιος, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Τσέργας Βασίλειος, Ράμα Αστρίτ, Μπουλάρι Εμιλιάνο, Γλυνός Ιάσων, Χρυσικός Μάριος, Μούγιος Κωνσταντίνος, Κουλουριώτης Φίλιππος, Μαρτίνης Απόστολος, Φέκκας Γιώργος, Μικρός Γιώργος, Κοτσιανούλης Απόστολος, Τσακίρης Ιωάννης, Γεωργαντής Αλέξανδρος, Τασιάς Γιώργος, Κωνσταντινίδης Χρήστος.

Την αποστολή συνόδευσαν ο Διευθυντής της Ακαδημίας των Πειραιωτών Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο τεχνικός της Κ-15 Νίκος Τοπολιάτης, ο συνεργάτης του Τάσος Πάντος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου, ο γυμναστής Κώστας Σοφιανός και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Νικόλαος.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε για τα Γιάννινα, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" Αλέξη Αλεξιάδη (βοηθός του ο Γιάννης Αμπατζίδης) να συμπεριλαμβάνει 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπαταλαμά Αθανάσιο, Ταλιχμανίδη Χρήστο, Καζουλίδη Ηλία, Βουτσά Χρήστο, Κόνιο Ραφαήλ, Μουτζούρη Άγγελο, Παπαβασιλείου Αθανάσιο, Παπαδόπουλο Δημήτρη, Τάχατο Ευστάθιο, Γκουτζιουρίδη Θεόδωρο, Σαπρανίδη Νικολάο, Σαμέτ Αχμέτ, Καλφούτζο Δημήτριο, Μαχαιρίδη Χρήστο, Ατματζίδη Σπυρίδων, Κούλαλη Γεώργιο-Μιχαήλ, Μπούμπα Κωνσταντίνο, Ξυφιλίνο Δημήτριο, Πουρναρά Θεόδωρο, Βρακά Γεώργιο, Θεοδωρίδη Δημήτριο, Προβατίδη Ανέστη, Μπαταλαμά Αναστάσιο, Βαρσαμίδη Στέφανο, Γεωργιάδη Ζάχο.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ15 καθώς και στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2015-2016.

*Για τον τελικό τουΠρωταθλήματος Super League Κ15 δεν υπάρχουν τιμωρημένοι.

ΠΑΟΚ

Αλέξανδρος Αλεξιάδης (Προπονητής)

"Είναι ένας τελικός που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας. Αρχικά θα ευχηθώ υγεία και να μην υπάρξει ούτε ένας τραυματισμός σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που είναι οι πρωταγωνιστές του τελικού. Είναι ένα παιχνίδι που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ περιμένουν με ανυπομονησία και την εύλογη αγωνία, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Προσδοκούμε το καλύτερο αποτέλεσμα, που είναι δεν είναι άλλο, φυσικά, από τη νίκη".

Χρήστος Βουτσάς (Αρχηγός)

"Αρχικά οφείλω να πω ότι νιώθω υπερήφανος που αντιπροσωπεύω τον ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες μου. Αισθάνομαι χαρούμενος που φτάσαμε σε έναν ακόμα τελικό για να διεκδικήσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα. Επιδιώκουμε να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τον τίτλο, σύμφωνα με όσα έχουμε διδαχθεί. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι χωρίς κανέναν τραυματισμό".

Ολυμπιακός

Νίκος Τοπολιάτης (Προπονητής)

"Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι την προσπάθεια μας με στόχο την ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών και θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την παρουσία μας στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αγωνιστήκαμε σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο όμιλο. Δουλέψαμε για τη συνεχή βελτίωση στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και είδαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ15 είναι η ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας.

Στον τελικό θέλουμε και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σ’ όλους τους τομείς και να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως θα κάνουν το καλύτερο. Η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση όλων όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός, να τον χαρούν οι δυο ομάδες και ο κόσμος".

Γιώργος Φέκκας (Αρχηγός)

"Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την πρόκριση μας στον τελικό του Πρωταθλήματος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά μέσα από τους αγώνες μάθαμε πολλά πράγματα και ειδικά από τα λάθη μας. Ο όμιλος μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και αυτό μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε για τον τελικό. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή για να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Εύχομαι να χαρούμε το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ