STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ταξίδι για πέντε, συμμετοχή για δύο

Ταξίδι για πέντε, συμμετοχή για δύο

Πέντε εκπροσώπους έχει η Super League στα προκριματικά της Ν. Αμερικής για το Μουντιάλ 2018. Από αυτούς μόνο δύο αγωνίστηκαν, εκτός αποστολής οι υπόλοιποι.

Οι Φελίπε Πάρντο, Αλάιν Μπαρόχα, Ρόναλντ Βάργκας, Ντιέγκο Μπεχαράνο και Ντάνι Μπεχαράνο πέρασαν κάποια εκατοντάδες χιλιόμετρα στον αέρα μέχρι να φθάσουν στις πατρίδες τους, Κολομβία, Βενεζουέλα και Βολιβία αντίστοιχα, για τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων στα πλαίσια των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ του 2018, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Ωστόσο μόνον οι δύο εκ των ανωτέρω πέντε αγωνίστηκαν κατά τις αναμετρήσεις των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, την Πέμπτη το βράδυ ή ξημερώματα Παρασκευής. Αναλυτικά:

ΦΕΛΙΠΕ ΠΑΡΝΤΟ

Η πρώτη του κλήση στους "καφετέρος" συνέπεσε και με το ντεμπούτο του με τη φανέλα αυτών. Ο άσος του Ολυμπιακού πέρασε στο 85ο λεπτό, στο αγωνιστικό χώρο του "Εστάδιο Νασιονάλ Χούλιο Μαρτίνες Πράδανος" στο Σαντιάγο κι έδωσε το "παρών" στο ισόπαλο 1-1 της εθνικής Κολομβίας με την αντίστοιχη της Χιλής.

ΑΛΑΪΝ ΜΠΑΡΟΧΑ

Τελικά ο τραυματισμός που "κληρονόμησε" από το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα για τη 10η αγωνιστική της Super League, δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός. Ο Αλάιν Μπαρόχα εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της "βινοτίντο" στο Παμπατάρ της Νήσου Μαργαρίτα και κρίθηκε έτοιμος για να αγωνιστεί στο Λα Πας στην αναμέτρηση με την εθνική Βολιβίας. Η Βενεζουέλα έχασε 4-2 από τη "βέρντε", η άμυνά της ήταν σε τραγική κατάσταση κι ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν έφερε ευθύνη για κανένα από αυτά τα γκολ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής

ΡΟΝΑΛΝΤ ΒΑΡΓΚΑΣ

Ο Βενεζουελάνος μέσος της Ένωσης, παραδόξως αποκλείστηκε από την αποστολή της "βινοτίντο" για την αναμέτρηση με τη Βολιβία στο "Εστάδιο Ερνάντο Σίλες" του Λα Πας. Μάλιστα, ο Νοέλ Σανβινσέντε τα "άκουσε" διαδικτυακά για την επιλογή του αυτή. Η επιθετική εικόνα που παρουσίασαν οι Βενεζουελάνοι στο υψόμετρο της βολιβιανής πρωτεύουσας ήταν τουλάχιστον απογοητευτική. Τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας κατακρίνουν αυτή την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της "βινοτίντο".

ΝΤΙΕΓΚΟ & ΝΤΑΝΙ ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ

Οι τρεις ανωτέρω έφυγαν από την Αθήνα, με προορισμό τις πατρίδες τους την προηγούμενη Δευτέρα. Δε συνέβη το ίδιο και με τους Βολιβιανούς του Παναιτωλικού και πρώτα ξαδέρφια, Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου έφθασαν στο Λα Πας, στις 3 του τρέχοντος μηνός. Μετά από εννιά ημέρες προπονήσεων δεν κατάφεραν να πείσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "βέρντε", Χούλιο Σέσαρ Μπαλδιβιέσο, να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την εθνική Βενεζουέλας και τη νίκη με 4-2.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ