STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα πλάνα των "στρατηγών" για τη "μάχη του Μοριά"

Τα πλάνα των "στρατηγών" για τη "μάχη του Μοριά"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα πλάνα για Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό ενόψει της αποψινής (19:30) αναμέτρησης στο γήπεδο "Θ. Κολοκοτρώνης" για την 9η αγωνιστική της Super League.

Το ματς που τραβάει τα βλέμματα στην 9η αγωνιστική της Super League, είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όπου οι Πειραιώτες παραδοσιακά δυσκολεύονται (τέσσερις νίκες και τρεις ήττες).

Οι δυο ομάδες έχουν και ευρωπαϊκό αγώνα να δώσουν μεσοβδόμαδα, επομένως πρέπει να υπάρξει και η σχετική διαχείριση από τους δυο προπονητές, Στάικο Βεργέτη και Μίτσελ.

Ο μεν Ολυμπιακός παίζει την Τρίτη (4/11) στην Ιταλία με την Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και δυο ημέρες μετά οι Αρκάδες υποδέχονται την Τότεναμ για το Europa League.

Να πούμε μάλιστα πως στα επίσημα του γηπέδου θα είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είχε ταξιδέψει και στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη, δείχνοντας ότι είναι πάντα κοντά στην ομάδα του.

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Ισπανός προπονητής των "ερυθρολεύκων", δεν θα έχει μαζί του τον Ντομίνγκες και τον Αφελάι και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και στην άμυνα τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Αμπιντάλ και Μαζουακού (από δεξιά προς τα αριστερά).

Αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ οι Κασάνι και Μανιάτη θα είναι εσωτερικοί μέσοι. Οι Φορτούνης, Φουστέρ ή Ντοσεβί και Μήτρογλου θα απαρτίζουν την τριάδα μπροστά.

Από 'κει και πέρα, την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης και Σιόβας.

Αυτούς σκέφτεται ο Βεργέτης

Στον αντίποδα, ο Βεργέτης θα έχει στο τέρμα τον Κοσίτσκι και μπροστά του -από δεξιά προς τα αριστερά- τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Τσοκάνη.

Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μουνάφο και Ουσέρο, ο Ρόλε πιο μπροστά και πίσω από τον Πάρα, ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Μάσα και Μπαντιμπανγκά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ και Μπακασέτας.

Η προϊστορία και ο... Διαμαντάκος

Να πούμε πως σε επτά αγώνες στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τις τέσσερις και τρεις φορές ο Αστέρας. Πέρυσι, οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1, ενώ τελευταία εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Τρίπολης ήταν στις 16 Μαρτίου με 2-3 από τον Εργοτέλη και σκόρερ του τελευταίου γκολ ήταν στο 88' ο Διαμαντάκος με πέναλτι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ