loading...
 

Τα περίεργα της 19ης αγωνιστικής

Πρώτο γκολ για Έλληνα φέτος στον Ολυμπιακό, οι 58 κάρτες, τα κάστρα που έπεσαν και η χρυσή 11αδα του ΠΑΣ. Δείτε όλα τα παράξενα της 19ης αγωνιστικής (videos)

Φετφατζίδης

Τα περίεργα της 19ης αγωνιστικής

Η 19η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και μας άφησε πολλές απορίες που θα πρέπει να προβληματίσουν τόσο εμάς όσο και τους προπονητές των ομάδων.

 

Έτσι συγκεντρώσαμε μερικά "παράξενα" που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο και σας τα παρουσιάζουμε. 

 

Επιτέλους γκολ Έλληνας!

 

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται έπρεπε να περάσουν έξι αγωνιστικοί μήνες για να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα Έλληνας ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

 

Ο Γιάννης Φετφατζίδης λοιπόν με το τέρμα που έβαλε εναντίον του Εργοτέλη είναι ο μόνος Έλληνας που σκοράρει στο πρωτάθλημα για το 2011-2012.

 

Ο νεαρός άσος έχει άλλο ένα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτά τα δυο τέρματα είναι τα μοναδικά "δικού" μας παιδιού με τη φανέλα των ερυθρόλευκων!

 

Αναλυτικά οι σκόρερ

 

Μακούν: 1 γκολ (στο πρωτάθλημα)

Χαβίτο: 1 γκολ (πρωτάθλημα)

Μέλμπεργκ: 1 γκολ (πρωτάθλημα)

Χολέμπας: 1 γκολ (Τσάμπιονς Λιγκ)

Μαρκάνο: 2 γκολ (πρωτάθλημα)

Φετφατζίδης: 2 γκολ (1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 πρωτάθλημα)

Αμπντούν: 2 γκολ (στο Κύπελλο)

Μοδέστο: 2 γκολ (1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 πρωτάθλημα)

Φουστέρ: 6 γκολ (3 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 Τσάμπιονς Λιγκ)

Πάντελιτς: 14 γκολ (10 πρωτάθλημα, 4 Κύπελλο)

Τζιμπούρ: 11 γκολ (9 πρωτάθλημα, 2 Τσάμπιονς Λιγκ)

Μιραλάς: 11 γκολ (11 πρωτάθλημα)

 

 

 

Από κάρτες καλά πάμε

 

Σε μια ακόμα αγωνιστική είχαμε πολλές κάρτες. Πολλές όμως. Συνολικά βγήκαν 58 κάρτες σε 8 παιχνίδια! 54 κίτρινες και 4 κόκκινες!

 

Στο ματς του Ολυμπιακού είχαμε 11 κίτρινες και 2 κόκκινες (οι περισσότερες για τον Εργοτέλη), ενώ στο ματς του Παναθηναϊκού μόλις μία κίτρινη.

 

Κίτρινες: 7+5+11+8+10+6+1+6 = 54

Κόκκινες: 2+1+1+ = 4

 

Έπεσε το κάστρο

 

Στο ματς του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε κάτι που δύσκολα συναντάμε στο πρωτάθλημα. Η ομάδα που δεν είχε νίκη εκτός, πήρε τρίποντο στην έδρα της ομάδας που δεν είχε χάσει εντός των τειχών!

 

Ο Ατρόμητος μετρούσε 9 ματς αήττητος στο Περιστέρι (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) και ο Αστέρας 9 ματς δίχως νίκη εκτός Τρίπολης (8 ήττες, 1 ισοπαλία)

 

 

 

Μία ενδεκάδα αγώνες

 

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είχε να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και 11 αγωνιστικές! Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που ήρθε το τρίποντο ήταν στις 2/10/2011 για την 5η αγωνιστική!

 

Από τότε μετρούσε 8 ήττες και 3 ισοπαλίες. Το πιο παράξενο είναι πως η τελευταία νίκη, πριν αυτή με τον Παναιτωλικό, ήταν εναντίον της Κέρκυρας την οποία αντιμετωπίζει την 20η αγωνιστική σε έναν αγώνα "ξεκαθάρισμα" για τον υποβιβασμό.

 

Λάθη...

 

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είχαμε λάθος απόφαση από διαιτητή σε φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Και στις δυο από αυτές ο διαιτητής έδωσε κάρτα για θέατρο.

 

Η πρώτη περίπτωση είναι του Τοροσίδη στην Ξάνθη και η δεύτερη του Μήτρογλου στο Περιστέρι την Κυριακή. Και οι δυο φάσεις πάντως ήταν στο τέλος του αγώνα και αν δινόταν το πέναλτι θα άλλαζε το αποτέλεσμα!



 

 

 

 

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.

ΙΣΠΑΝΙΑ | COPA DEL REY

Αντιμοναρχικοί για την κούπα του…βασιλιά!

Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Νέα αναβολή για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 | ΜΟΝΑΚΟ

Ελεγχόμενη έκρηξη στο Γκραντ Πρι του Μονακό

Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Αναβλήθηκε το ραντεβού Βγενόπουλου, Αλαφούζου

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πήγε και για δεύτερο Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή