STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις
μπάλα INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ που μπήκαν το Σαββατοκύριακο για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague (VIDEO).

Λίγα γκολ το Σάββατο, βροχή την Κυριακή! Σημαντικές νίκες για Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, ο Αστέρας διέλυσε τον Εργοτέλη, ενώ ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με νίκη - ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολο απόγευμα στην Κέρκυρα, ενώ κουλουράκια είχαμε σε Καλλονή και Λιβαδειά.

Ατρόμητος - Ξάνθη 2-0

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χαβιέρ Ουμπίδες, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 την Ξάνθη με δυο πανέμορφα γκολ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 0-0

ΑΕΛ Καλλονής και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, με τους Κρητικούς να μένουν έτσι αήττητοι για τέταρτο στη σειρά εκτός έδρας ματς.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 0-0

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός επιδόθηκαν σε μπαράζ ευκαιριών, αλλά γκολ δεν σημειώθηκε. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη Βοιωτία και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Δοκάρι είχε στο 76' ο Μιλοσάβλιεβ, αποβλήθηκε στο 90'+2' ο Μαλεζάς.

Κέρκυρα - Ολυμπιακός 0-4

Ο Ολυμπιακός επέβαλλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό του στο ΕΑΚ και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο τελικό 4-0 επί της Κέρκυρας με σκόρερ τους Φουστέρ, Ντομίνγκες (2) και Ελαμπντελαουί.

Πανιώνιος - Νίκη Βόλου 2-1

Ο αποτελεσματικός και πιο έμπειρος σε τέτοιες καταστάσεις Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 2-1 της Νίκης Βόλου στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-2

Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανθρακικού με 3-2 με τους φιλοξενούμενους να έχουν προηγηθεί νωρίτερα με 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 3-0

Με δυο γκολ του Τσάβες (30, 45' πεν.) και ένα του Ίλιτς (87' πεν.), ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΟΦΗ στους "Ζωσιμάδες", επικρατώντας με 3-0. Λίγα πράγματα από τους Κρητικούς.

Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 1-4

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Το απόλυτο (3/3) φέτος οι Αρκάδες στην Κρήτη.

Παναθηναϊκός - Βέροια 2-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 της Βέροιας χάρη σε γκολ των Πράνιτς και Μπεργκ ενώ η Βέροια μείωσε με τον Καλτσά. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω σωστής αποβολής του Μαλόν στο 26'

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ