STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Λαγός Κουτρουμπής Χατζηισαΐας Τελάντερ Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο "κλέφτης" Τσίμιροτ, ο σχεδόν αλάνθαστος Πράνιτς, το ώριμο παιχνίδι του Χαρίση και ο εξαφανισμένους Μακ. Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (φωτογραφίες&βίντεο).

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, όμως κατάφερε όχι μόνο να ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Λεωφόρο.

Από το παιχνίδι έχουν προκύψει ενδιαφέροντα στατιστικά που δείχνουν εν μέρει την εικόνα των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Γενικά στατιστικά

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Έτσι ξεκίνησαν οι δυο ομάδες.

Γκολ:1-0(Μπεργκ σουτ 10'), 2-0(Καλτσάς σουτ 51'), 2-1(Τσίμιροτ 56' σουτ), 2-2(Πέλκας 67' σουτ).

Κάρτες: Πράνιτς (κίτρινη 17'), Τσίμιροτ (κίτρινη 19'), Λαγός (κίτρινη 28'), Μαλεζάς (κίτρινη 39'), Χαρίσης (κίτρινη 42'), Κουτρουμπής (κίτρινη 42'), Λουντ (κίτρινη 62'), Χατζηισαΐας (κίτρινη 70'), Κίτσιου (κίτρινη 77'), Μπεργκ (κίτρινη 85'), Πέλκας κίτρινη 90'), Μαμούτε (κίτρινη 90'), Χαρίσης ( κόκκινη- 2η κίτρινη 92').

Ξεκινάμε με μία πρώτη εικόνα από τις δυο ομάδες. Όπως είδαμε και στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στα δυο ημίχρονα, όμως όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ όχι μόνο ισορρόπησαν, αλλά πήραν την κατοχή και έφτιαξαν συνολικά περισσότερες φάσεις για γκολ. Αυτό φαίνεται και από τις επεμβάσεις, αφού ο Στιλ μέτρησε περισσότερες, ενώ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πιο πολλά κόρνερ. Μοιρασμένα τα πράγματα στα φάουλ και τα οφσάιντ.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Στατιστικά ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε από τον παρακάτω πίνακα, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού με δεδομένο πως αγωνίστηκε λιγότερο από 60 λεπτά. Και τα δυο γκολ των πράσινων προήλθαν από τα πόδια του, ενώ είχε και 2/3 επιτυχημένα γεμίσματα. Έκανε έξι λάθη, όμως όσοι αναλαμβάνουν το δημιουργικό κομμάτι στις ομάδες τους, πάνω-κάτω έχουν τον ίδιο αριθμό. Ο Ρόμπιν Λουντ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις, αφού ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα κλεψίματα για τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος στο παιχνίδι.

Κλείνοντας να πούμε πως ο Πράνιτς πέρασε πολλές μπαλιές και είχε λίγα λάθη, όμως στο αμυντικό κομμάτι υστέρησε αρκετά. Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε ένα γκολ, όμως είχε 10 λάθη, έκανε 6 φάουλ και πήρε μία κάρτα ( θα μπορούσε να δει και δεύτερη ). Κακός και ο Μέστο. 1/5 εύστοχα γεμίσματα, 4 λάθη κανένα κερδισμένο φάουλ και μία κίτρινη, ενώ βάσει στατιστικής ο Κουτρουμπής πέρασε απαρατήρητος. Τέλος ο Μαμούτε σε 19 λεπτά όχι μόνο είδε μία κίτρινη, αλλά θα μπορούσε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός στατιστικά με ΠΑΟΚ (2-2)

Τα στατιστικά του ΠΑΟΚ

Ο Τσίμιροτ έκανε καλό παιχνίδι στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Είχε έξι κλεψίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη ( πλην των τερματοφυλάκων ). Δεν απέφυγε τα λάθη πάντως, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Τζαβέλλας έκανε κακό ματς. Πέντε πάσες και συνολικά επτά λάθη! Ωραίο ματς από τον Πέλκα που πέτυχε 1 γκολ, είχε 3 τελικές προσπάθειες αν και δεν απέφυγε τα λάθη.

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν βοήθησε καθόλου στο επιθετικό κομμάτι. Μηδέν σε όλες τις επιθετικές ενέργειες, 4 λάθη, κανένα κερδισμένο φάουλ. Ο νεαρός Χαρίσης βοήθησε πολύ στην επίθεση με 8 πάσες, 3 μόλις λάθη, 1 κλέψιμο και 2 επεμβάσεις. Στο τέλος βέβαια αποβλήθηκε. Τέλος ο Κίτσιου έκανε γεμάτο παιχνίδι. Κέρδισε 4 φάουλ, είχε 2 τελικές, έκανε 7 πάσες, αλλά είχε 4 λάθη.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ στατιστικά με Παναθηναϊκό (2-2)

* Τα στατιστικά είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ