STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα πέντε μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν στην Ελλάδα

Τα πέντε μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν στην Ελλάδα

Το μεγάλο γκάλοπ του Sport24.gr για τα μεγαλύτερα ονόματα που έπαιξαν στην χώρα μας ολοκληρώθηκε, με τον Ριβάλντο να είναι πρώτος με διαφορά. Ποιοι ακολουθούν στη λίστα; Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Το Sport24.gr... πάσαρε στους αναγνώστες του και αυτοί αποφάσισαν για το ποια είναι τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια από το κοινό καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 161.000 αναγνώστες, υπήρξαν ενστάσεις, έγιναν και άλλες προτάσεις για την 30άδα που προτάθηκε, όμως οι τοπ ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει ποτέ βάσει ονόματος, συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, ο Ριβάλντο είναι με διαφορά στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας το 20,69% των ψήφων. Θυμίζουμε πως κάθε αναγνώστης μπορούσε να ψηφίσει μέχρι πέντε ποδοσφαιριστές. Ο Βραζιλιάνος που ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2004, είναι το Νο1 όνομα και δικαιωματικά.

Το... βάθρο των νικητών συμπληρώνουν δυο ακόμη παίκτες που ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και ο λόγος γίνεται για τους Ζιοβάνι και Σίλβα ντε Ολιβέιρα και Κριστιάν Καρεμπέ με 11,03% και 8,24%, ενώ η πεντάδα έχει δυο παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα με 8,14% και Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ με 7,21% ακολούθησαν στη λίστα.

Από 'και και πέρα, πολύ ψηλά στις προτιμήσεις ήταν και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος συγκέντρωσε το 6,61% των ψήφων, τον ακολούθησε ο Λάγιος Ντέταρι, ο Εστέμπαν Καμπιάσο και ο Μάικλ Εσιέν, ενώ την 30η και τελευταία θέση κατέλαβε ο Χόρχε Μπερμούδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ