STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (7/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (7/3)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρεπό για αρκετές ομάδες της Super League την Δευτέρα (7/3) και προβληματισμός για όσα έγιναν στα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής.

Η επόμενη της 25ης αγωνιστικής για τις περισσότερες ομάδες της Super League περιελάμβανε ρεπό και προβληματισμό τόσο για την απόδοση των ομάδων όσο και τα προβλήματα που προέκυψαν, τραυματισμοί, τιμωρίες από τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Super League:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ρεπό είχαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Ατρόμητου, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Περιστερίου και συγκεκριμένα οι Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Στόιτσεφ,Μπάρκας βρέθηκαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν θεραπεία,spaκαι ασκήσεις στην πισίνα εξαιτίας κάποιων μικροτραυματισμών.

Από εκεί και πέρα στο ματς με το τριφύλλι τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Μπίτολο, Ούμπιντες και την Τρίτη θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ο Ατρόμητος τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές έχει να παίξει με Αστέρα (εντός), Πανθρακικό (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Καλλονή (εκτός).

Η επιστροφή στις προπονήσεις και η έναρξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα θα γίνει την Τρίτη.

ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια μπορεί να απέσπασε έναν ακόμη βαθμό από το ισόπαλο ματς με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (0-0) αλλά το πρόβλημα για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου εστιάζεται στην επίθεση και στο γεγονός ότι οι παίκτες της δεν τελειώνουν τις φάσεις.

Η ομάδα της Ημαθίας έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις 14 γκολ σε 25 παιχνίδια και το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα φανερώνεται και από το γεγονός ότι οι δυο ουραγοί στην βαθμολογία Πανθρακικός, Καλλονή έχουν από 17 γκολ, τρία τέρματα περισσότερα απ' όσα η Βέροια δηλαδή.

Οπότε στόχος της ομάδας του Ελευθερόπουλου είναι να δουλέψει με τους παίκτες του στην τελική προσπάθεια απ' εδώ και στο εξής.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Την Τρίτη (8/3) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Ηρακλή με την Βέροια που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/3). Η ομάδα του "Γηραιού" δεν αγωνίστηκε την Κυριακή καθώς αναβλήθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και η επόμενη αναμέτρηση είναι εντός έδρας.

Οπότε όσοι φίλοι του Ηρακλή επιθυμούν μπορούν από την Τρίτη να αγοράζουν τα εισιτήρια τους με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Ανακοινώνουμε σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή, ότι από αύριο Τρίτη (08/03) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια (13/03, 17:15).

Γραφεία ΠΑΕ (Μίκρα):
Τρίτη έως Παρασκευή, 10:00-18:00

Μπουτίκ (Καυτανζόγλειο):
Τρίτη έως Σάββατο, 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά μέσω www.viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ
SILVER: 30 ευρώ

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ενέργεια στήριξης της ΠΑΕ στους πρόσφυγες της Ειδομένης συνεχίζεται, με τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων τόσο στα γραφεία της Μίκρας, όσο και την ημέρα του αγώνα με τη Βέροια, έξω απ’ τη θύρα 4 του Σταδίου".

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ατζαγκούν από την αναμέτρηση με την Βέροια καθώς ο άσος του Λεβαδειακού τραυματίστηκε στην διάρκεια του ματς, έπαιξε ελάχιστα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο μέσος από τη Νιγηρία έχει υποστεί ένα διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός για κάποιες μέρες και εν συνεχεία θα τεθεί στην διάθεση και πάλι του Μάντζιου ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά.

Επίσης το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως εξέτισαν την τιμωρία τους οι Τριποτσέρης, Μουλόπουλος και έχουν και αυτοί δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Κίτρινος πυρετός" στον Παναιτωλικό καθώς στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ήττα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Μαντζουράκη καθώς οι Καπέλ και Κέβιν συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και πρέπει να χάσουν δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας του Αγρινίου.

Όπως αποφασίσθηκε ο Κάπελ συμπλήρωσε θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της 26ης και 27ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ο Κέβιν θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της 28ης και 29ης αγωνιστικής με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Δευτέρας αυτή περιελάμβανε πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Ατομικό έκανε ο Κουτρομάνος, ενώ απουσίασε ο τραυματίας Παπάζογλου. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πλατανιάς είναι από τις ομάδες που συνηθίζει να παρέχει κάθε βοήθεια και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους αντιπάλους του. Αυτό έκανε και πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο και για αυτό η διοίκηση των "κυανέρυθρων" με επίσημη ανακοίνωση θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα των Χανίων.

Η ανακοίνωση ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην ΠΑΕ Πλατανιάς, για την παραχώρηση του προπονητικού της κέντρου, καθώς και για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής μας".

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ημέρα ξεκούρασης η Δευτέρα (7/3) στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη να έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας των Ιωαννίνων είναι πάρα πολύ καλό μετά και την επικράτηση επί του Παναιτωλικού ενώ στόχος στα εναπομείναντα πέντε ματς είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η προετοιμασία των παικτών του Γιάννη Πετράκη ενόψει του αγώνα με την Καλλονή θα ξεκινήσει την Τρίτη (8/3) και φυσικά στόχος είναι το δεύτερο συνεχόμενο διπλό.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η παρουσία του Κώστα Μενδρινού στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν το ευχάριστο νέο για τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος μέσος έδειξε ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό του. Αντίθετα οι Γουνδουλάκης, Ράμος γυμνάστηκαν μόνοι τους και την Δευτέρα (7/3). Βέβαια υπάρχει χρόνος μέχρι την Κυριακή και τα πάντα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε δυνατούς ρυθμούς.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ