STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (4/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (4/3)
Καλλονή, Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός και Πλατανιάς - Πανιώνιος το Σάββατο (5/3) στη Super League. Οι αποστολές των ομάδων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές. Τα νέα των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας συγκεντρωτικά.

Τα τελικά τους πλάνα καταστρώνουν οι προπονητές των ομάδων της Super League για τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής (5-6-7/3). Διαβάστε αναλυτικά όλα τα θέματα των ομάδων της Super League.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου την Παρασκευή (4/3), ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαϊδης». Δεν προπονήθηκε ο Κούρος ο οποίος έχει σύσπαση στον αυχένα και έκανε θεραπεία και spa. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα. Το Σάββατο (5.3) θα γίνει προπόνηση νωρίς το μεσημέρι και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκησεις στημένων φάσεων και ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (4/3) για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μπατιόν, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν και οι Βεργώνης, Κόλα και Νάστος. Η προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας ολοκληρώνεται το Σάββατο (5/3) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αλλαγή δεδομένων στον Ηρακλή μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ενώ ο Γηραιός είχε εκφράσει τη θέλησή του να πραγματοποιηθεί το ματς, αυτό δεν θα γίνει.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Καλλονής την Παρασκευή (4/3), ενόψει του παιχνιδιού στην Ξάνθη την προσεχή Κυριακή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, στημένες φάσεις, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Από την προπόνηση αποχώρησε με πρόβλημα στον τετρακέφαλο ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος και θα κάνει μαγνητική και ο Μπραούλιο Νομπρέγκα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Δε συμμετείχε επίσης ο Ραφαήλ Γιουκαρής λόγω ίωσης.

Ο Στρατής Βαλιός και ο Αλέξανδρος Χιντασέλι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο οποίος έχει τραυματιστεί στο γόνατο. Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και Τσαμπούρης που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Η κατάσταση του Κυριάκου Στρατηλάτη παρουσιάζει βελτίωση και σήμερα συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Στο ματς με την Ξάνθη απόντες θα είναι οι Ελλακόπουλος και Φαβάλι λόγω καρτών.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τραυματίες παραμένουν στον Λεβαδειακό οι Ντομοβτσίσκι, Ουόν και Βερέμκο και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής (6/3, 17.15) με την Βέροια, στην Ημαθία. Τριποτσέρης και Μουλόπουλος είναι τιμωρημένοι και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναιτωλικού για την 25η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει προβλήματα, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι: Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και Παπουτσογιαννόπουλος. Αναλυτικά η αποστολή: Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Κάπελ, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής συνέχιστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (06/03-15:00). Το πρόγραμμα των παικτών ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση από την τεχνική ηγεσία στην τακτική και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Χρήστος Μελίσσης και Γιάννης Χρήστου, ενώ ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε κανονικά την αποκατάστασή του. Δικαιολογημένα απουσίασε και σήμερα από την προπόνηση ο Γιώργος ΑΘανασιάδης, εξαιτίας της κατάταξής του στο στρατό. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, η οποία τελικά θα ξεκινήσει στις 15:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής, θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (11:30), με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με προπόνηση που έγινε στο Μάλεμε, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην αποστολή, έχει συμπεριλάβει 20 ποδοσφαιριστές.Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Καθάριος, Τζανδάρης, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ανσαριφάρντ και Κόρμπος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με μία προπόνηση την Παρασκευή (4/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει πολλά προβλήματα, αφού εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κοζορώνης καθώς και οι Φερφελής, Μαυροπάνος, Κολιοφούκας, Ιωάννου για τακτικούς λόγους. Αναλυτικά η αποστολή: Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Μιχαήλ, Ακόστα, Τσουκαλάς, Στρούνα, Μανιάς, Μπέριος, Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ίλιτς, Ναδάλες, Ηλιάδης και Νικολιάς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχει ο Πλατανιάς στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (5/3, 17:15) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράμος, Γουνδουλάκη και Μενδρινό που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αν και θα επιστρέψουν σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή οι Κουλιμπαλί, Σελίν και Μπανανά. Όσο για την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αρκετή δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις. Αναλυτικά η 19άδα:Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνος, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Τσιμόντζι, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

ΞΑΝΘΗ

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Ξάνθη ενόψει της 13ης φετινής εντός έδρας αναμέτρησης. Την ερχόμενη Κυριακή (17:15) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την ΑΕΛ Καλλονής στο γήπεδό της. Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Αρχικά οι παίκτες που ξεκίνησαν τις ασκήσεις στις 10:30 δούλεψαν σε τομείς της ανασταλτικότητας και της αμυντικής οργάνωσης, ενώ οι υπόλοιποι, μια ώρα αργότερα έριξαν το βάρος σε τομείς της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα φάσεων. Στις υποχρεώσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται από χθες και ο Βασίλης Σκούρτης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο νεαρός Χατζητερζόγλου Οκάν. Από την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής θα απουσιάσουν οι Μανώλης Μπέρτος - Αντριάν Λουσέρο λόγω κίτρινων καρτών.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ