STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League

Τα νέα των ομάδων της Super League
μπάλα ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Δείτε τα σημαντικότερα νέα των ομάδων της Super League για την Τετάρτη (24/2) συγκεντρωμένα σε ένα κείμενο.

Σημαντικές επιστροφές αλλά και απώλειες είχαμε την Τετάρτη στις προπονήσεις των ομάδων της Super League. Δείτε όλα τα νέα συγκεντρωμένα, ενώ πατώντας στο όνομα του κάθε συλλόγου μεταφέρεστε στην σελίδα με τα νέα του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο του Αστέρα. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είδε τους Ιγκλέσιας και Φούντα να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης, γεγονός που σημαίνει πως θα τους έχει στη διάθεση του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ατυχία για τον Στέλιο Βασιλείου συνεχίζεται. Ο νεαρός επιθετικός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Μαζί του και ο Αλεξίεβιτς, ενώ ο Κουτρομάρος υπέστη θλάση ισχυοκνημιαίων και θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Πολλά τα προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν αποκλείεται να κληθεί το επόμενο διάστημα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Γηραιό. Τσιλιανίδης, Ζιαμπάρης, Λουκίνας και Τσότρας είναι άρρωστοι με αποτέλεσμα η προπόνηση να γίνεται μετ εμποδίων. Πρόβλημα έχει και ο Στάμου με την κατάσταση του να επανεξετάζεται τις επόμενες ημέρες. Ο Χουάντερσον ανεβάζει στροφές και μένει να δούμε αν θα προλάβει τον Ατρόμητο.

ΞΑΝΘΗ

Βάρος στην τακτική έριξε την Τετάρτη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα, αν και οι Ακρίτες μετρούν τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα (3 νίκες, 1 ισοπαλία). Στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας ανέλυσε τον προσεχή αντίπαλο Παναιτωλικό, κάτι που θα συμβεί και τις υπόλοιπες ημέρες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οικογενειακό δίτερμα είχε την Τετάρτη στην προπόνηση του Πλατανιά. Ο Γιώργος Παράσχος θέλησε να κρατήσει ζεστούς τους παίκτες του ενόψει των δύσκολων αγώνων. Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Ουκρανού Σελίν, ο οποίος τραυματίστηκε και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ανεβάζει στροφές και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί από το πρώτο λεπτό, κάτι που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Γιάννη Πετράκη. Από εκεί και πέρα ο Γαρουφαλιάς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ευχάριστα τα νέα για τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Σουμπίνιο να φορτσάρει και να είναι πλέον 100% έτοιμος για τα ερχόμενα παιχνίδια. Κεϊτά και Πίτου Γκαρσία ξεκίνησαν κανονικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Δέλλας να έχει πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επιστοφή στις προπονήσεις για τους "κροκόδειλους". Ο Γιάννης Χατζηνικολάου καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη. Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αφού ο Αλφρέδο Μεχία θα εκτίσει την ποινή του με τον "Άγιαξ". Λαδάκης, Τζάνης και Μελίσσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χρήστου έκανε θεραπεία. Νοσοκομείο δηλαδή η ομάδα.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Το πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα. Τα προβλήματα δεν έλειψαν, αφού εκτός παραμένουν ο Βαλιός, Στρατηλάτης και Μίμιτς. Ο Νίκος Καλτσάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Τέλος ο Ούκα επέστρεψε στην Μυτιλήνη και μπήκε στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα νέα του Ολυμπιακού

Τα νέα του Παναθηναϊκού

Τα νέα της ΑΕΚ

Τα νέα του ΠΑΟΚ

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ