STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (9/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (9/3)
Ανάκογλου, Στάθης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο πρόβλημα στον Παναιτωλικό με τον Αλεξίεβιτς, νοκ άουτ στον Ατρόμητο οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ και Κιβρακίδης. Εγκατέλειψε ο Μανιάς στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστροφή Σπυρόπουλου στην Καλλονή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τρεις έξω, δυο μέσα στην προπόνηση του Ατρόμητου την Τετάρτη η οποία σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ασπρόπυργου. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προετοιμάζονται ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα εκτός προγράμματος έμειναν οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ και Κιβρακίδης με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Όλοι οι υπόλοιποι, συμπεριλαμβανομένου του Κοντοέ που είχε ίωση και του Κούρου που είχε σύσπαση στον αυχένα, προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του νεαρού τεχνικού και των συνεργατών του.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκησεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας". Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Battion, Lopez Perez και Ostojic (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) ενώ πρόγραμμα αποκάταστασης ακολούθησαν οι Βεργώνης, Kola, Νάστος και Edjenguele (διάστρεμμα στο αριστερό πόδι). Η προετοιμασία συνεχίζεται την Πέμπτη (9/3) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνθηκε ο Λεοζίνιο στην προπόηνηση της Τετάρτης (9/3) στον Ηρακλή. Το ιατρικό τιμ, ωστόσο, εμφανίζεται αισιόδοξο πως ο Βραζιλιάνος θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Βέροια. Σε σημαντικό κομμάτι του σημερινού προγράμματος συμμετείχεκαι ο Γιάννης Πασάς που ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Καλλονής την Τετάρτη (9/3) στους Λάμπου Μύλους καθώς οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου προπονήθηκαν υπό βροχή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης σε 4 γκρουπ, αγωνιστικά τετράγωνα με τρεις ομάδες και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. Απόντες ήταν οι Ελλακόπουλος και Χιντασέλι οι οποίοι παραμένουν τραυματίες ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε οΣτρατής Βαλιός. Αντίθετα επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις οΠαναγιώτης Σπυρόπουλος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σάββα Τσαμπούρη συμπλήρωσε στο ματς με την Ξάνθη επτάκίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επιστροφές στον Λεβαδειακό για τον Άκη Μάντζιο. Μουλόπουλος και Τριποτσέρης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν ενόψει Πλατανιά. Ατζαγκούν και Ουόν, ωστόσο, παραμένουν εκτός λόγων τραυματισμών.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νέο πρόβλημα στον Παναιτωλικό και πάλι με τον Αλεξίεβιτς καθώς ο άσος της ομάδας του Αγρινίου έκανε και την Τετάρτη (9/3) ατομικό πρόγραμμα καθώς αισθάνθηκε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις. Επίσης απών από την προπόνηση ήταν και πάλι ο Κουτρουμάνος (ατομικό) και Παπάζογλου (θεραπεία). Στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική δόθηκε και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και αυτό γιατί ο Γιάννης Πετράκης είδε τον Μιχάλη Μανιά να εγκαταλείπει το πρόγραμμα. Ο νεαρός επιθετικός υπέστη ένα διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και τις επόμενες ώρες θα φανεί κατά πόσο αυτό είναι σοβαρό και του στερήσει την συμμετοχή του στο ματς με την Καλλονή.

Σε ότι έχει να με το πρόγραμμα της προπόνησης αυτό περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής ενώ ακολούθησε και οικογενειακό δίτερμα. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Πέμπτη στις 12:00.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Με την πραγματοποίηση του καθιερωμένου οικογενειακού διπλού, όπου ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες του Πλατανιά να εφαρμόσουν τα όσα έχουν γίνει τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (13/3/2016, 17:15). Σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης πήρε κανονικά μέρος ο Μενδρινός, ενώ Ράμος και Γουνδουλάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

ΞΑΝΘΗ

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Super League. Η ξανθιώτικη ομάδα δουλεύει στα γήπεδα του προπονητηρίου της με σκοπό να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την επόμενη αναμέτρηση που θα είναι η 13η φετινή εκτός έδρας. Μετά την παρακολούθηση φάσεων και την ανάλυσή τους από προηγούμενα παιχνίδια, στο ξεκίνημα των ασκήσεων οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν την ατομική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ σειρά είχε η προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής.

Στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε ομάδες και ακολούθησαν τα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους που αποσκοπούν στην βελτίωση στο passing game, στα τελειώματα φάσεων και στη γρήγορη μετάβαση (transition). Το πρόγραμμα έκλεισε με ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Μαρτίου

Πανιώνιος - Ξάνθη (15.00)

Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (19.30)

Κυριακή 13 Μαρτίου

Ατρόμητος - Αστέρας (15.00)

Ηρακλής - Βέροια (17.15)

Λεβαδειακός - Πλατανιάς (17.15)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 19.30

Δευτέρα ΑΕΚ - Πανθρακικός (19.30)

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ