STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (8/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (8/4)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των περισσοτέρων ομάδων της Super League, ενόψει των αγώνων της 30ης αγωνιστικής.

Για τις αναμετρήσεις της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League προετοιμάζονται οι ομάδες και φτάνοντας στο τέλος της εβδομάδας οι ρυθμοί στις προπονήσεις έχουν ανέβει. Οι προπονητές προετοιμάζουν τα πλάνα τους έχοντας να αντιμετωπίσουν απουσίες αλλά και επιστροφές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κλινήρης για ακόμη μια μέρα παρέμεινε ο Μπίτολο στον Ατρόμητο καθώς παραμένει ασθενής και μάλιστα υποβλήθηκε σε αιματολογικό έλεγχο που δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό πλην της ίωσης. Και πάλι όμως ο μπακ του Ατρόμητου θα μείνει εκτός του αγώνα με την Καλλονή τη Κυριακή.

Από την προπόνηση της Παρασκευής (8/4) απουσίαζε και ο Έμποου ο οποίος βρέθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης για να πραγματοποιήσει ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη θα ολοκληρωθεί αύριο με ένα τελευταίο χαλάρωμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Μυτιλήνη.

ΞΑΝΘΗ

Στην τακτική αναλώθηκε η προπόνηση της SKODA Ξάνθης την Παρασκευή με τον Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην αμυντική λειτουργία, την επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα φάσεων. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καρίμ Σολτάνι (τιμωρημένος) και Αντριάν Λουσέρο (τραυματίας) ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τάτση (ΕΠΣ Ηπείρου) – Γιώργο Γεωργιάδη (ΕΠΣ Κοζάνης) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Στυλιαράς της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις επιθετικής λειτουργίας και στημένων φάσεων περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (8/4) για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Παράλληλα, ο Youssouf ανέβασε ρυθμούς, ακολουθώντας ένα μέρος της προπόνησης, ενώ δεν προπονήθηκε ξανά ο Μαραγκός, ο οποίος είναι αμφίβολος ενόψει Ξάνθης.

Τέλος, το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν oι Battion και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Abdoun, Kola και Edjenguele.

Η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώνεται το Σάββατο (9/4) με πρωινό πρόγραμμα (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής συνεχίστηκε την Παρασκευή (8/40 η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ηρακλή (10/4, 19:00).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις ταχυδύναμης και τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην επιθετική τακτική και στο τελευταίο μέρος της προπόνησης διεξήχθη δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Χρήστος Τζάνης συμμετείχε κανονικά στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική έδωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης στην προπόνηση της Παρασκευής (8/4) με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει στους Κλέσιο και Μαρκόβσκι. Ο μεν πρώτος είχε άδεια και απουσίαζε από την προπόνηση ενώ ο δεύτερος γυμνάστηκε μόνος του. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς απουσίες, πέρα από αυτή του Ηρακλή Γαρουφαλιά που έκανε και πάλι ατομικό, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, στατικές φάσεις ενώ στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα.

Επόμενη και τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, το Σάββατο στις 11:00.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/4/16, 19.00) για την 29η αγωνιστική της Super League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Μάλεμε, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στα τελειώματα των φάσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα με σουτ, στο μισό γήπεδο.

Οι Μενδρινός και Αποστολόπουλος συνεχίζουν την θεραπεία τους και δεν υπολογίζονται για την Κυριακή, όπως και ο Γκνιάτιτς που έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του.

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σελίν, για προληπτικούς περισσότερο λόγους και δεν τίθεται θέμα μη παρουσίας του στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η 29η αγωνιστική (10/4)

ΑΕΚ - Πανιώνιος 19:00

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 19:00

Αστέρας - Παναθηναϊκός 19:00

Βέροια - Ξάνθη 19:00

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 19:00

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 19:00

Πανθρακικός - Ηρακλής 19:00

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 19:00

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ