STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (8/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (8/3)
Ξάνθη, Καλλονή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα τα νέα των ομάδων της Super League συγκεντρωμένα στο Sport24.gr. Πού εκτίουν οι τιμωρημένοι του Ατρόμητου, ποιοι παίκτες απουσίαζαν από τις προπονήσεις της Τρίτης (8/3).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή την Τρίτη (8/3) στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου με τον Τραϊανό Δέλλα να βλέπει πέντε ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται μόνοι τους. Συγκεκριμένα ατομικό έκανε ο Κοντοές ο οποίος είχε μείνει εκτός της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό λόγω ίωσης. Την ίδια ώρα πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αποκατάσταση καιspa ενώ τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη η ομάδα του Ατρόμητου θα προπονηθεί στο Ασπρόπυργο.

Εκτίουν με Καλλονή

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό τώρα οι Ούμπιντες και Μπίτολο συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και έπρεπε να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους. Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αποφάσισε και οι δυο ποδοσφαιριστές να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες) στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκησεις επιθετικής τακτικής, τελειωμάτων φάσεων και δίτερμα στο 1/2 του γηπέδου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Battion και Lopez Perez ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης τους συνέχισαν και οι Βεργώνης, Kola και Νάστος. Η προετοιμασία συνεχίζεται την Τετάρτη (9/3) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ασκήσεις ισορροπίας, λειτουργικής δύναμης και παιχνίδια με στόχο τη μετάβαση, περιελάμβανε η σημερινή (8/3) προπόνηση του Ηρακλή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, ακόμα και οι στρατευμένοι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Πασάς. Εκτός προγράμματος έμεινε και ο τραυματίας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

ΚΑΛΛΟΝΗ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Καλλονή μετά το χθεσινό ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αγωνιστικά τετράγωνα με μπάλα. Ο Κυριάκος Στρατηλάτης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βαλιός, Σπυρόπουλος αλλά και ο Σάββας Τσαμπούρης για προληπτικούς λόγους, ενώ απόντες λόγω τραυματισμού ήταν οι Ελλακόπουλος και Χιντασέλι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Στην Εθνική ομάδα του Τσαντ κλήθηκε ο Μαχαμάτ για τον αγώνα με την Εθνική Τανζανίας στις 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (CAN) 2017. Ο διεθνής μέσος θα αναχωρήσει από την Ελλάδα μετά το ματς της 27ης αγωνιστικής με την Ξάνθη εκτός έδρας που είναι προγραμματισμένο για τις 19 Μαρτίου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με τους γνωστούς απόντες, Κουτρομάνο και Παπάζογλου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού την Τρίτη (8/3). Η προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα αντοχής μέσα από ασκήσεις τεχνικής και πιεστικά παιχνίδια. Ατομικό έκανε ο Κουτρομάνος και θεραπεία ο Παπάζογλου. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος τακτοποίησε την οφειλή της στον Χρήστο Αραβίδη και έτσι δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα. Ο Φάνης Τζανδάρης δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (8/3) και είναι αμφίβολος για το ματς με την Ξάνθη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (8/3) για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Γιάννης Πετράκης την Δευτέρα. Ο έμπειρος τεχνικός είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του καθώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε πάνω στην ταχυδύναμη, ενώ στο δεύτερο μισό της προπόνησης πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τετάρτη στις 12:00.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (13/3/2016, 17:15). Στο πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στα παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, στο transition game, καθώς και στο παιχνίδι με στηρίγματα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Μενδρινός πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ οι Γουνδουλάκης και Ράμος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στο οποίο χρησιμοποίησαν κάποια στιγμή και μπάλα.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ