STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (6/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (6/4)
Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φουλ ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία των περισσοτέρων ομάδων της Super League ενόψει των αγώνων της 29ης αγωνιστικής.

Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και πλέον οι περισσότερες ομάδες έχουν ανεβάσει τους ρυθμούς τους ενόψει της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Οι προπονητές φτιάχνουν τα πλάνα τους και κάνουν τις δοκιμές τους ενώ υπάρχουν και κάποια προβλήματα αλλά και επιστροφές από τραυματισμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Τετάρτη (6/4) η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Στην προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Μαριάνο Μπίτολο λόγω ίωσης. Ο Αργεντινός αμυντικός πήρε φαρμακευτική αγωγή κι επέστρεψε σπίτι του. Η προπόνηση της Πέμπτης (7/4) θα γίνει στον Ασπρόπυργο.

ΞΑΝΘΗ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League και το νέο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια. Η ξανθιώτικη ομάδα δουλεύει προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να διεκδικήσει το καλύτερο φινάλε στις εκτός έδρας φετινές αναμετρήσεις.

Το πρωινό της Τετάρτης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν έμφαση στο τακτικό κομμάτι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις οδηγίες του στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων και στις ομάδες που χώρισε τους παίκτες του. Αναφορικά με τα προβλήματα, τιμωρημένος είναι ο Σολτάνι και δεν υπολογίζεται για το Κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντριάν Λουσέρο. Ο Λουίτζι Τσέναμο εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις κατοχής μπάλας και αμυντικής λειτουργίας περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης (6/4) για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Παράλληλα, τo ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν oι Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης και Γιουσούφ, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Κόλα και Ετζενγκέλε. Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει Ξάνθης συνεχίζεται την Πέμπτη (7/4) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Περίπου 5,5 μήνες έπειτα από την επέμβαση αντικατάστασης πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, ο Χρήστος Τζάνης άρχισε να λαμβάνει μέρος σε ορισμένα κομμάτια του κανονικού προγράμματος προπόνησης της ομάδας μας, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την Τετάρτη (6/4) πήρε μέρος σε κομμάτι της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του και μετράει πλέον αντίστροφα ώστε να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση και με την έναρξη της νέας σεζόν θα είναι πανέτοιμος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις συνεργασίας και ασκήσεις πίεσης, περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (6/4). Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν ο Αλεξίεβιτς και ο Κέβιν, ενώ ατομικό έκανε ο Μαρκόβσκι. Απουσιάζει με άδεια ο Κλέσιο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

Εν τω μεταξύ ο Αμρ Ουάρντα αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ατρόμητο, συγκεντρώνοντας το 76% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη (6/4) για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, μετά το ρεπό που είχε δώσει το προπονητικό επιτελείο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα και υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική. Οι Μπέριος, Ηλιάδης και Γαρουφαλιάς ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και πήραν μέρος κανονικά. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση την Πέμπτη (7/4) στις 11:00.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Αποστολόπουλος θα χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της σεζόν για τον Πλατανιά καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα και πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για την σημαντική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή (19.00) στους “Ζωσιμάδες” ο Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος σε ασκήσεις που αφορούσαν στη δημιουργία αντεπιθέσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και διπλό στα ¾ του γηπέδου.

Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Μενδρινός που συνεχίζει τη θεραπεία του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Κυανέρυθρα" βάφτηκαν τα βραβεία της 28ης αγωνιστικής καθώς οι Μπακασέτας και Ανσαριφάρντ πήραν το βραβείο του MVP και του καλύτερου γκολ για τα όσα κατάφεραν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η 29η αγωνιστική (10/4)

ΑΕΚ - Πανιώνιος 19:00

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 19:00

Αστέρας - Παναθηναϊκός 19:00

Βέροια - Ξάνθη 19:00

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 19:00

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 19:00

Πανθρακικός - Ηρακλής 19:00

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 19:00

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ