STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (5/9)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΙΩΠΗΣ
Σιώπης ICON

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Πανιωνίου ο Σιώπης, διάταση στον έξω πλάγιο ο Ενσικουλού στον Πλατανιά. "Πρώτη" για Μανθάτη στον ΠΑΣ, ενοχλήσεις στον Παναιτωλικό ο Τσοκάνης. Τα νέα των ομάδων της Super League ενόψει της 3ης αγωνιστικής.

Οι ομάδες της Super League ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την 3η αγωνιστική. Οι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους και μπαίνουμε εκ νέου σε τροχιά πρωταθλήματος. Διαβάστε τα τελευταία νέα, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της τρίτης "στροφής".

ΑΕΛ

Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Αγκάνοβιτς στην ΑΕΛ. Γουάλας και Λεοζίνιο συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση, δείχνοντας να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους. Από Τετάρτη θα μπει στο πρόγραμμα ο Θεοδωρόπουλος. Ο Μπόζοβιτς θα επέστρεφε την Τρίτη (5/9) στη βάση του, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυροβουνίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Χωρίς τον τραυματία Ανιέτε θα παίξει τη Δευτέρα με τον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί θλάση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία των Αρκάδων για τον αγώνα με τη Λαμία. Εκτός είναι ο Ουκρανός στόπερ Σελίν, που είχε υποστεί θλάση. Επιστρέφει ο Ιβοριανός επιθετικός Γκοντό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος παίζει το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Νταμίρ Κάναντι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς απόντες.

ΛΑΜΙΑ

Πάνοπλη η Λαμία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (9/9) με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπάμπης Τεννές υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Κώστας Αρτυματάς, το τελευταίο απόκτημα των νησιωτών. Ο Κύπριος μεσοαμυντικός ενσωματώνεται στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και μένει να φανεί εάν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Άπαντες παρόντες στο πρόγραμμα του Λεβαδειακού. Ο Ζοζέ Ανιγκό υπολογίζει σε όλο το υλικό ενόψει Πλατανιά, διαθέσιμοι και οι Καθάριος - Μανωλάς.

ΞΑΝΘΗ

Με πρωινή προπόνηση αυξημένης έντασης το πρωινό της Τρίτης, έδωσε συνέχεια στην προετοιμασία της η Xanthi FC. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά την ανάλυση βίντεο, στις 09:45 ήταν έτοιμη για το σημερινό πρόγραμμα στα γήπεδά της στα Πηγάδια και μετά τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, έδωσε έμφαση στην τακτική, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20:30) με τον Ολυμπιακό στο Xanthi FC Arena.

Προβλήματα τραυματισμών, πέρα από τον Σαμπανίδη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα με τον Μίλαν Ράσταβατς να περιμένει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθούν κι αυτοί στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπόνηση δύναμης έγινε το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Με ενόχληση στο γόνατο αποχώρησε ο Τσοκάνης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μύγας, θεραπεία ο Μοράρ και ο Βακράκος. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο Emileon.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Μανώλης Σιώπης έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανιωνίου και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή. Η ΠΑΕ υπενθύμισε πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2017-18 συνεχίζονται κανονικά. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οι φίλαθλοι της ομάδας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24), από τις 10:00 έως και τις 17:00.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Τρίτη (5/9) στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο. Εκτός είναι λόγω τραυματισμού ο Χόναταν Ροντρίγκες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής, ενώ πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οσον αφορά στους τραυματίες, ο Στάμου και ο Κρος έχουν υποστεί διάταση. Για τον Ελληνα αμυντικό η συμμετοχή του ή όχι στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, ενώ αντίθετα ο Γάλλος χαφ αναμένεται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμό από τη Δευτέρα.

Ο Ενσικουλού, επέστρεψε από την Γαλλία και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση. Εχει υποστεί διάταση στον έξω πλάγιο σύνδεσμο και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (16.00)

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (18.15)

Ξάνθη - Ολυμπιακός (20.30)

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Πανιώνιος - Παναιτωλικός (16.00)

ΑΕΚ - ΑΕΛ (18.15)

Λεβαδειακός - Πλατανιάς (18.15)

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός (20.30)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (19.30)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ