STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (5/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (5/4)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκίνησαν την προετοιμασίας τους αρκετές ομάδες της Super League με στόχο την 29η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τις 10/4. Πολλοί σύλλογοι έδωσαν ρεπό την Δευτέρα, ενώ άλλοι την Τρίτη. Ας δούμε αναλυτικά τα τελευταία νέα.

Δυο παιχνίδια έμειναν μέχρι το φινάλε της φετινής Super League και οι περισσότερες ομάδες από την Τετάρτη θα αυξήσουν τους ρυθμούς εκγύμνασης ενόψει των αγώνων της Κυριακής (10/4). Την ίδια ώρα οι περισσότεροι σύλλογοι ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο τέλος της εβδομάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν είχαν οι παίκτες του Ατρόμητου στην διάρκεια της Τρίτης (5/4) με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τετάρτη το πρωί και τότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καλλονή.

ΞΑΝΘΗ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης (5/4). Η ήττα από τον Πλατανιά ανήκει στο παρελθόν για την ξανθιώτικη ομάδα που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την Βέροια. Το δεύτερο διαδοχικό ματς εκτός Ξάνθης, στην πόλη της Ημαθίας, θα "κλείσει" τον φετινό κύκλο των εκτός έδρας αναμετρήσεων της ακριτικής ομάδας.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης (5/4), μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και passing game, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων που αποσκοπούσαν στο pressing και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός και ο Πέτρος Ορφανίδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα ενώ αντίθετα ατομικές ασκήσεις έκαναν οι Λουίτζι Τσέναμο και Αντριάν Λουσέρο, με τον τελευταίο να αποκομίζει πρόβλημα στη γάμπα από το παιχνίδι στα Περιβόλια Χανίων.

Για την αναμέτρηση με την Βέροια ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Καρίμ Σολτάνι, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κύζα, στη Κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι.

ΒΕΡΟΙΑ

Χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν και ασκήσεις κατοχής και εκπαιδευτικά τετράγωνα για όσους δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού (3/4) περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (5/4) για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Παράλληλα, ο Youssouf ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ τo ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν oι Battion, Abdoun και Γεωργιάδης. Τέλος, το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Kola και Edjenguele.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει Ξάνθης συνεχίζεται την Τετάρτη (6/4) με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ήταν ο μοναδικός παίκτης του Πανθρακικού που αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (3/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και με αυτήν συμπλήρωσε τις 4 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Δηλώθηκε, έτσι, να εκτίσει την παρεπόμενη τιμωρία του στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 με τον Ηρακλή στο ΔΑΚ Κομοτηνής (10/04-19:00).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ρεπό είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικού και την Τρίτη ενώ έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣπου διεξάγεται την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 με ώρα έναρξης 19.00, είναι σε εξέλιξη από το www.viva.gr.(πατήστε ΕΔΩ ).

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργήσουν την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 15.00,το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00 και την Κυριακή από τις 11.00 έως την έναρξη του αγώνα. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει και η μπουτίκ. Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 25 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ

Μικρή κερκίδα:
Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ
Θύρα 4 και 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ

Πέταλο:
Θύρες 6 και 7 τιμή 8 ευρώ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣθέλει να προβάλει, να αναδείξει και να τιμήσει το μοναδικό Φιλεκπαιδευτικό έργο του Συλλόγου . Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνωναπό την ίδρυσή του (1926-2016) θα διαθέσει συμβολικά 90 λεπτάαπό το αντίτιμο κάθε εισιτηρίου του αγώνα για Φιλεκπαιδευτικό σκοπό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεύτερη φορά πατέρας έγινε την Τρίτη ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξης Μιχαήλ με την σύζυγο του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όλους στο σύλλογο να του εύχονται ότι καλύτερο.

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε την Τρίτη (05/04) και με γενική είσοδο 10 ευρώ, η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθευτούν από:

- τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ καθημερινά 10:00 με 17:00. Το Σάββατο (09/04) το τμήμα εισιτηρίων θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 14:00.

- τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" την Κυριακή (10/04), από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους διαδικτυακά από το www.viva.gr.

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σε ρυθμούς ΠΑΣ κινούνται στο Μάλεμε. Το ηθικό των παικτών του Πλατανιά στα ύψη μετά και τη νίκη επί της Ξάνθης. Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για τον Γιώργο Παράσχο, ήταν η επιστροφή του Γιώργου Γιακουμάκη μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη. Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μπήκε και ο Λεονάρντο Ράμος, ο οποίος όμως φαίνεται ότι θα μείνει αρχικά στον πάγκο, στους "Ζωσιμάδες" και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την οικονομία του ματς. Στα pits παραμένει ο Κώστας Μενδρινός.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαβάστε εδώ τα νέα του Ηρακλή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε όλους τους παίκτες μαζί του και δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝπου θα διεξαχθεί την Κυριακή 10Απριλίου 2016 στις 19:00στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:

- Τρίτη05/04 έως Παρασκευή08/04 από τις 10:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία της ομάδας.

- Σάββατο09/04 από τις 10:30 - 13:00 από τα γραφεία της ομάδας μας

- Κυριακή(ημέρα του αγώνα) 10/04 από τις 17:00 στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5
€5

ΤΜΗΜΑ VIP
€10

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

Η 29η αγωνιστική (10/4)

ΑΕΚ - Πανιώνιος 19:00

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 19:00

Αστέρας - Παναθηναϊκός 19:00

Βέροια - Ξάνθη 19:00

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 19:00

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 19:00

Πανθρακικός - Ηρακλής 19:00

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 19:00

Photo Credits: Action images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ