STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (4/4)

Τα νέα των ομάδων της Super League (4/4)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων της Super League μία μέρα μετά την 28η αγωνιστική που έφερε ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Ξεκίνησαν την προετοιμασίας τους αρκετές ομάδες της Super League με στόχο την 29η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τις 10/4. Πολλοί σύλλογοι έδωσαν ρεπό την Δευτέρα, ενώ άλλοι την Τρίτη. Ας δούμε αναλυτικά τα τελευταία νέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με αποθεραπεία καιspaγια όσους παίκτες αγωνίστηκαν την Κυριακή εναντίον του Παναιτωλικού και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε το πρωί η προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Την Τρίτη (5/4) οι παίκτες έχουν ρεπό. Θα επιστρέψουν την Τετάρτη το πρωί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με απόντα τον Κλέσιο και τους Κέβιν – Αλεξίεβιτς να κάνουν ατομικό. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης στο Emileon. Ο Μύγας συμπλήρωσε κάρτες και χάνει τα επόμενα παιχνίδια της σεζόν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οι προπονητές της ομάδας εστίασαν το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών σε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής. Οι Μανιάς και Σκόνδρας πήραν μέρος κανονικά. Ο Μπέριος δεν προπονήθηκε προληπτικά λόγω ενός χτυπήματος στο γόνατο που αποκόμισε στη Λιβαδειά, ενώ οι Γαρουφαλιάς και Ηλιάδης αποχώρησαν με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο πρώτος και κάκωση στο γόνατο ο δεύτερος.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αποκατάσταση για τους βασικούς απέναντι στον Αστέρα είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Πρόβλημα προέκυψε ξανά με τον Χουάντερσον, που αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η 29η αγωνιστική (10/4)

ΑΕΚ - Πανιώνιος 19:00

ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 19:00

Αστέρας - Παναθηναϊκός 19:00

Βέροια - Ξάνθη 19:00

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 19:00

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 19:00

Πανθρακικός - Ηρακλής 19:00

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 19:00

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ