STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (31/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (31/3)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη της 28ης αγωνιστικής οι ομάδες της Super League φορτσάρουν για να είναι έτοιμες. Περιμένουν Ουάρντα στον Παναιτωλικό, παραμένουν εκτός Ορφανίδης, Παπαστεριανός στην Ξάνθη.

Επιστροφές για την Καλλονή, αφού ο Γουερέ γύρισε από την πατρίδα του. Το ίδιο δεν συνέβη με τον Ουάρντα τον οποίο περιμένει ο Γιάννης Ματζουράκης. Προβλήματα και στον Πανιώνιο μετά τον τραυματισμό του Τζανδάρη, ενώ στον ΠΑΣ ο Μανιάς ξεκίνησε αποθεραπεία.

Ας δούμε τα νέα των ομάδων αναλυτικά...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Mε την επιστροφή των Γκορμπούνοφ (Εθνική Ανδρών Λευκορωσίας ) και Λημνιού (Εθνική Νέων) ο Τραϊνός Δέλλας έχει από την Πέμπτη όλους τους παίκτες του στη διάθεση του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Ο Γκορμπούνοφ έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα ενώ ο Λημνιός έκανε αποθεραπεία μαζί με τους Κατράνη και Ρεγκάκο. Και οι τρεις αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Εθνικής Νέων στους αγώνες με Ισπανία, Αγγλία και Γεωργίαγια τον 1ο όμιλο της elite round του EURO.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης αντιπροσωπεία των παικτών που την αποτελούσαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χαβιέρ Ούμπιντες και Γιάννης Κοντοές επισκέφθηκαν το 3Δημοτικό Σχολείο του Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια του κυριακάτικου παιχνιδιού. Οι μαθητές υποδέχθηκαν με θέρμη και αγάπη τους παίκτες της ομάδας που υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους!.

ΞΑΝΘΗ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε να δουλεύει με πρωινή προπόνηση και την Πέμπτη. Ο Ρουμάνος προπονητής είδε και σήμερα τους Παπαστεριανό - Ορφανίδη να ακολουθούν ατομικά προγράμματα ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα, στη συνέχεια δούλεψαν σε θέματα τακτικής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις αντίδρασης, ασκήσεις ταχύτητας στη συνεργασία και παιχνίδι με στόχους (πίεση και κυκλοφορία), περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Απουσίασε ο Ουάρντα που φτάνει σήμερα στο Αγρίνιο μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αιγύπτου και ο Κλέσιο που πήρε άδεια να μεταβεί στη Μοζαμβίκη, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αλεξίεβιτς και ο Κέβιν

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ομαδικής επιθετικής τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Οι Σκόνδρας και Μανιάς ξεκίνησαν τρέξιμο και συνέχισαν τη θεραπεία τους. Ο Άντι Λίλα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αλβανίας και είναι πλέον διαθέσιμος.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στην προπόνηση της Πέμπτης. Οι τρεις... γνωστοί Μπαρτολίνι, Χουάντερσον και Μοντέιρο συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα και μένει να δούμε αν κάποιος από αυτούς θα καταφέρει να μπει στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος που χθες αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση και η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί μέχρι αύριο. Ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Πολ Γουερέ ο οποίος επέστρεψε από την Κένυα όπου συμμετείχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα παιχνίδια με αντίπαλο την Γουινέα Μπισάου.

ΒΕΡΟΙΑ

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στην Βέροια καθώς στο πρόγραμμα της Πέμπτης είδε τους Πούγγουρα, Μαλόν και Σιόντη να μετέχουν στο πρόγραμμα. Αντίθετα έμεινε εκτός και πάλι ο Γιουσούφ ο οποίος είναι άρρωστος.

Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας, στημένων φάσεων και δίτερμα τακτικής στα 3/4 του γηπέδου. Τo ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν oι Μπατιόν, Αμπντούν και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν και οι Κόλα, Ετζενγκέλε και Βεργώνης.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" συνεχίζεται αύριο με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πανθρακικού για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης οι παίκτες του Πανθρακικού ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και στην κατοχή της μπάλας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Την αποκατάστασή του συνέχισε και ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος όμως μετράει αντίστροφα και σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Κυριακή το ΠΑΟΚ σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο οι "κυανέρυθροι" αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα, αγωνιστικά τουλάχιστον θα "κλειδώσουν" την είσοδο τους στην πεντάδα. Επίσης είναι σημαντικό και για τους φιλοξενούμενους ιδίως μετά και την τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης η οποία άμα τελικά ισχύσει φέρνει σε άσχημη θέση τον "δικέφαλο" σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κυριακής θα βγουν την Παρασκευή προς διάθεση με την ΠΑΕ Πανιώνιος να βγάζει σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους.

Για τον σκοπό αυτό, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 20:00.

Το Σάββατο, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως της 20:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης και θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους εντός έδρας αγώνες, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους".

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Mε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά την Πέμπτη (31/3) για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη στα Περιβόλια (19.00).

Η ομάδα των Χανίων που έχει ανέβει μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες του θέλει να πάρει το τρίποντο και μπροστά στον κόσμο του και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Αποστολόπουλο και Μενδρινό, καθώς και οι δύο ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Η 28η αγωνιστική (Κυριακή 3/4)

ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΛ 19:00 NS4, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 19:00 NS24, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Ηρακλής - Αστέρας 19:00 NS7, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 NS EXTRA1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 19:00 NS3, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Παναθηναϊκός - Βέροια 19:00 NS6, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19:00 NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

Πλατανιάς - Ξάνθη 19:00 NS EXTRA2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ