STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (30/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (30/3)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σιγά σιγά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές ενσωματώνονται στις ομάδες της Super League που συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της 28ης αγωνιστικής.

Φτάσαμε στο σημείο που πλέον όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιούνται την ίδια μέρα και ίδια ώρα (Κυριακή στις 19:00).

Την Τετάρτη είχαμε επιστροφές διεθνών ποδοσφαιριστών (περιμένουμε κι άλλες), ενώ αρκετές ομάδες άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς, ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν. Ας δούμε όλα τα νέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Την Τετάρτη (30/3) η ομάδα δούλεψε στην τακτική και την φυσική κατάσταση.

Στην προπόνηση της Πέμπτης θα λάβει μέρος και ο Γκορμπούνοφ, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Λευκορωσίας στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο (0-0).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρεπό είχαν οι παίκτες του Πανιώνιου την Τετάρτη (30/3). Το μυαλό όλων, ωστόσο, ήταν στον Φάνη Τζανδάρη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον πέντε μήνες. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τον παίκτη, με τον Ολυμπιακό (έχει δοθεί δανεικός από τους ερυθρόλευκους) να μιλάνε μαζί τος.

Έτσι, απέναντι στον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν Τζανδάρης και Ρισβάνης. Ο τελευταίος μαζί με τον Χαλκιαδάκη θα μείνουν εκτός και στο ματς με την ΑΕΚ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ καθώς στην διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης αποχώρησε από το πρόγραμμα ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος. Ο μέσος από την Αργεντινή ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και εγκατάλειψε το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης με 4 σταθμούς, παιχνίδια με φάσεις άμυνας και φάσεις επίθεσης ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο ΣάββαςΤσαμπούρης είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και δίτερμα τακτικής στα 3/4 του γηπέδου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν Μπατιόν, Μαλόν, Αμπντούν και Γεωργιάδης, ενώ αποκατάσταση έκαναν οι Κόλα, Εντζεγκουέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας, Σιόντης. Ο Γιουσούφ είναι άρρωστος και έμεινε στο σπίτι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, passing game και δίτερμα τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση για τον Παναιτωλικό. Απουσίασε ο Ουάρντα που επιστρέφει από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Αιγύπτου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αλεξίεβιτς και ο Κέβιν.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μια επιπλέον παρουσία και μια απουσία μέτρησε στο απουσιολόγιο του ο Γιώργος Παράσχος καθώς στην διάρκεια της προπόνηση της Πέμπτης βρέθηκε ο Σελίν που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουκρανίας. Μάλιστα ο διεθνής άσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα εκτός προπόνησης έμεινε ο Αποστολόπουλος που δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τρίτης και έκανε θεραπεία. Όσο για το πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στις ασκήσεις κατοχής και στοtransition game,ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

ΞΑΝΘΗ

Με έμφαση στο τακτικό κομμάτι συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά εκτός έδρας.

Μετά τις ατομικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των ποδοσφαιριστών στο γυμναστήριο, το αερόβιο τρέξιμο και το passing game στο στάδιο της προθέρμανσης, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο χώρισε τους παίκτες σε ομάδες, δουλεύοντας τόσο στον αμυντικό, όσο και στο δημιουργικό τομέα.

Ο Κασά Καμαρά ολοκλήρωσε με δύο συμμετοχές την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας και στα παιχνίδια με αντίπαλο την Γκάμπια και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς τρεις παίκτες αλλά και με την απουσία του Γιάννη Πετράκη συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα την Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε το παρών στη συνάντηση με τον κ. Σκίμπε και για αυτό την προπόνηση την έκαναν οι συνεργάτες του.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Μανιάς κςιι Σκόνδρας που είναι τραυματίες καθώς και ο Λίλα ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στα Γιάννινα καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Αλβανίας.

Η προπόνηση είχε υποομαδικής τακτικής με στοιχεία ειδικής αντοχής. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Πέμπτη το πρωί στις 11π.μ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Καραμπετάκης και Αμανατίδης έκαναν την προπόνηση του Ηρακλή την Τετάρτη το πρωί. Στα καλά νέα η κατάσταση των Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Μοντέιρο που σιγά σιγά ανεβάζουν στροφές. Βέβαια δύσκολα θα βρεθεί κάποιος από αυτούς στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

Η 28η αγωνιστική (Κυριακή 3/4)

ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΛ 19:00

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 19:00

Ηρακλής - Αστέρας 19:00

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 19:00

Παναθηναϊκός - Βέροια 19:00

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19:00

Πλατανιάς - Ξάνθη 19:00

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ