STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (29/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (29/3)
Πλατανιάς, Ανγκούλο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή των διεθνών στις ομάδες τους, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της 28ης αγωνιστικής της Super League. Διαβάστε τα νέα των ομάδων της κατηγορίας ενόψει των αγώνων της Κυριακής (3/4).

Οι διεθνείς των ομάδων της Super League επέστρεψαν και έτσι άπαντες μετρούν αντίστροφα για τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (3/4).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με την επιστροφή των δυο διεθνών Μπάρκα και Γροντή συνεχίστηκε την Τρίτη (29/3) η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Μπάρκας που αγωνίστηκε σε όλο το ματς της Εθνικής Ελπίδων με το Ισραήλ έκανε αποθεραπεία και spa, ενώ ο Γροντής προπονήθηκε κανονικά αφού δεν είχε παίξει καθόλου.

Το ευχάριστο για τον Τραϊανό Δέλλα είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ για την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Διαβάστε εδώ για τον τραυματισμό του Φάνη Τζανδάρη που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού το πρωί της Τρίτης με τους Τζάνη και Τζελέπη να μην μετέχουν δικαιολογημένα στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια δόθηκε βάρος από την τεχνική ηγεσία στον τομέα της επιθετικής τακτικής και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.

Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς απουσίαζε δικαιολογημένα ο Γιώργος Τζελέπης, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Παίδων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Γαλλία, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Χρήστος Τζάνης.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΒΕΡΟΙΑ

Από την επιστροφή του Ναζλίδη σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης σημαδεύτηκε η προπόνηση της Τρίτης (29/3) στην Βέροια καθώς ο έμπειρος φορ έβγαλε όλη την προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και εκπαιδευτικά παιχνίδια 5vs5.

Αντίθετα δεν προπονήθηκε ο Γιουσούφ καθώς έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης. Παράλληλα, τo ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν oι Μπατιόν, Μαλόν, Αραγονιές, Αμπντούν και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν και οι Κόλα, Εντζεγκέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας και Σιόντης.

Η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διαβάστε εδώ για το φιλικό που έδωσε την Τρίτη (29/3) στο Emileon ο Παναιτωλικός, στο οποίο επικράτησε 2-0 της Akropolis.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΞΑΝΘΗ

Με τον Δημήτρη Γούτα να επιστρέφει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει του αγώνα της 28ης αγωνιστικής στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Το πρόγραμμα στο ξεκίνημά του περιλάμβανε βίντεο και ανάλυση του αγώνα με τον Λεβαδειακό ενώ στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ανέβασαν τους ρυθμούς και μετά την προθέρμανση το βάρος έπεσε στην τακτική και τα τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτρος Ορφανίδης και ο Μανώλης Παπαστεριανός. Απουσιάζει ο Κασά Καμαρά που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυριτανίας, ενώ στα θετικά ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό είναι ότι δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες.

ΠΑΣ Γιάννινα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2018 ο Περιστερίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Η 28η αγωνιστική (Κυριακή 3/4)

ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΛ 19:00

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 19:00

Ηρακλής - Αστέρας 19:00

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 19:00

Παναθηναϊκός - Βέροια 19:00

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19:00

Πλατανιάς - Ξάνθη 19:00

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ