STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (28/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (28/3)
μπάλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ρυθμούς 28ης αγωνιστικής έχουν μπει οι περισσότερες ομάδες της Super League, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Διαβάστε τα τελευταία νέα.

Από την 28η αγωνιστική όλα τα παιχνίδια θα διεξάγονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, αφού η μάχη στα πλέι οφ είναι μεγάλη. Αρκετές ομάδες επέστρεψαν από το ρεπό τους και έχουν ξεκινήσει πρόγραμμα ενόψει των δύσκολων αγώνων. Ας δούμε λοιπόν τα τελευταία νέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς μπήκαν οι παίκτες του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή (3/4). Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε στο πρώτο στάδιο ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα και στο δεύτερο στάδιο ασκήσεις κατοχής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Απουσιάζουν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Γροντής, Λημνιός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προπόνηση μετ εμποδίων για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού έλειπαν αρκετοί παίκτες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών τους ομάδων. Συγκεκριμένα εκτός βρέθηκαν οι: Ανσαριφάρντ, Σιώπης, Μασούρας και Ρισβάνης. Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος βέβαια και θα λείψει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού έκαναν σήμερα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε passing game, παιχνίδια με μπάλα και συμμετείχαν σε αγωνιστικό δίτερμα.

Με άδεια απουσίαζεο ΟύγκοΟύκα ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την Ιταλία, ενώ όλοι οιποδοσφαιριστές έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση συμπεριλαμβανομένου και του ΕμιλιάνοΕλλακόπουλου, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εκπαιδευτικά τετράγωνα με μέτρα ταχύτητας, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι τακτικής, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αλεξίεβιτς και ο Κέβιν, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κλέσιο, Μύγας, Ουάρντα.

Την Τρίτη θα γίνει φιλικός αγώνας με τη Σουηδική ομάδα "ΑΚΡΟΠΟΛΗ" στο γήπεδο Παναιτωλικού στις 3.00 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανέβασε ρυθμούς την Δευτέρα ο Γιώργος Παράσχος. Στο σημερινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής, ενώ προς το τέλος του προπόνησης πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό. Ο Ράμος έχει ήδη μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την Ξάνθη, ενώ αντίθετα ο Μενδρινός συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Τέλος ο Έλληνας τεχνικός τιμωρήθηκε με 15 μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΞΑΝΘΗ

Μετά την ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις προθέρμανσης (αερόβιο τρέξιμο, passing game) και στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο δούλεψε σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής. Με γκρουπ λίγων παικτών εφάρμοσαν τα πλάνα τους για την αμυντική λειτουργία και την γρήγορη μετάβαση της μπάλας στο επιθετικό κομμάτι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ορφανίδης – Παπαστεριανός.

ΠΑΣ Γιάννινα

Το σημερινό πρόγραμμα αποτελούνταν από αγωνιστικά παιχνίδια αερόβιας αντοχής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Λίλα και Στρούνα και ο Σκόνδρας που συνεχίζει τη θεραπεία του.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σιγά σιγά ο Δημήτρης Στάμου ξεπερνά τα προβλήματα που έχει και από την Τρίτη αναμένεται να ανεβάσει στροφές και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα είχαμε ανακοίνωση για τα εισιτήρια για το ματς με τον Αστέρα:

"Ανακοινώνουμε σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή που θέλουν να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα (03/04, 19:00) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα, ότι από αύριο Τρίτη, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων θα είναι:

1. Ηλεκτρονικά μέσω της www.viva.gr

2. Γραφεία Μίκρας: Τρίτη έως Παρασκευή / 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα

3. Μπουτίκ: Τρίτη έως Παρασκευή / 12 το μεσημέρι έως 7 το απόγευμα & Σάββατο / 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα

Τη μέρα του αγώνα τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ” (δίπλα στη μπουτίκ) θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι και το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω απ’ τη θύρα 5), θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΑ 10: 10 ευρώ

ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ

SILVER: 30 ευρώ".

Η 28η αγωνιστική (Κυριακή 3/4)

ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΛ 19:00

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 19:00

Ηρακλής - Αστέρας 19:00

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 19:00

Παναθηναϊκός - Βέροια 19:00

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19:00

Πλατανιάς - Ξάνθη 19:00

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ