STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (26/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (26/3)
Φυτανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υποτονική η δραστηριότητα των περισσοτέρων ομάδων της Super League λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Φιλικό είχαν Ηρακλής και Παναιτωλικός, ξεκίνησε προπονήσεις ο Ράμος στον Πλατανιά.

Παναιτωλικός και Ηρακλής αντιμετώπισαν τις ομάδες νέων αντίστοιχα, για προπόνηση με τους "άνδρες" να νικούν σε αμφότερες των περιπτώσεων. Λεονάρντο Ράμος και Σωκράτης Φυτανίδης μπήκαν στην προπόνηση των Πλατανιά κι Ατρομήτου.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις κατοχής μπάλας σε περιορισμένο χώρο και εκπαιδευτικά τετράγωνα περιελάμβανε το πρόγραμμα της Βέροιας το Σάββατο (26/3). Ατομικό ακολούθησαν oι Battion, Καντιμοίρης, Malon Aragones, Ναζλίδης, Abdoun και Γεωργιάδης, ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Kola, Edjenguele, Βεργώνης, Πούγγουρας και Σιόντης. Η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού συνεχίζεται την Κυριακή με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Την αποχή από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις εκμεταλλεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/3) τόσο η ανδρική ομάδα του Ηρακλή, όσο και η Κ20, καθώς έπαιξαν οικογενειακό διπλό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το τελικό σκορ 6-1 υπέρ των "μεγάλων". Περόνε, Πασάς, Λεοζίνιο (δις), Τσιλιανίδης και Μπουλούτ ήταν οι σκόρερ της πρώτης ομάδας του "Γηραιού". Περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον Πανθρακικό. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Χρήστος Τζάνης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Αντώνης Τσιάρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου (236/3) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου. Οι 11 που αγωνίστηκαν στο εκπαιδευτικό δίτερμα με την Κ20 έκαναν αποθεραπεία και spa. Οι υπόλοιποι, ανάμεσα τους και ο Σωκράτης Φυτανίδης, προπονήθηκαν κανονικά και δούλεψαν πάνω σε αγωνιστικά τετράγωνα με πίεση. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λε Ταλέκ. Την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό με εξαίρεση τον Λε Ταλέκ που θα προπονηθεί υπό τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπόνηση στο γυμναστήριο έγινε το πρωί και το απόγευμα εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20. Ο Μαρκόβσκι σημείωσε δύο γκολ (30’ και 38’) για να μειώσει με πέναλτι το Γ. Κοντογιάννης (42’). Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Πανιωνίου του Σαββάτου. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή 25 Μαρτίου, έκαναν αποθεραπεία.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μπήκε ο Λεονάρντο Ράμος στις προπονήσεις του Πλατανιά, μετά τον τραυματισμό που είχε. Είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός έβγαλε μέρος της προπόνησης. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων δίνει χρόνο στον Γιώργο Παράσχο, προκειμένου ο Αργεντινός να αποθεραπευτεί πλήρως και να τεθεί στη διάθεση της ομάδας, για τα τρία τελευταία εναπομείναντα ματς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ