STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (25/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (25/3)
Σκαρντοβέλι Βάντερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή βρίσκεται ο Γιαπωνέζος Σο Σάτο. Πολλά τα προβλήματα στη Βέροια, θεραπεία για τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η επόμενη αγωνιστική της Super League λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Διαβάστε συγκεντρωμένα τα νέα της Παρασκευής (25/3) στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις αμυντικής τακτικής και τελειωμάτων φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν oι Μπατιόν, Καντιμοίρης, Μαλόν, Ναζλίδης (διάστρεμμα), Αμπντούν (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γεωργιάδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Κόλα, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας και Σιόντης.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιαπωνέζος Σο Σάτο. Είναι 23 ετών, μεσοεπιθετικός και προέρχεται από την Μito HollyHock της χώρας του. Θα δώσει το παρών στο φιλικό με την πρώτη ομάδα, το Σάββατο (26/3, 16.00). Θα επιδιώξει να πείσει για την αξία του για να αποκτηθεί.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

-

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκπαιδευτικό δίτερμα διάρκειας 70 λεπτών (2Χ35’) με αντίπαλο την Κ20 του Ατρόμητου έδωσε το πρωί της Παρασκευής (25/3) στο αθλητικό κέντρο, γκρουπ της επαγγελματικής ομάδας και επικράτησε με σκορ 2-0. Ο Θεολόγου με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 30’ και ο Μπαστακός επίσης με κεφαλιά στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα. Δοκάρι είχε ο Μπάλλας έπειτα από ωραία ενέργεια στο 65’. Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους εξής έντεκα ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι: Θεοδωράκης, Κοντοές, Έμποου, Θεολόγου, Κούρος, Κεϊτά, Μπαστακός, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος, Νάτσος, Μπάλλας.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της Κ20 παρέταξε την εξής ενδεκάδα: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Παυλής, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Μωραϊτης, Τζίνοβιτς, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Σαμπατάκος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα ενώ οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον Σωτήρη Ρούσση. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

SKODA ΞΑΝΘΗ

Κάτω από δύσκολες συνθήκες και συνεχή βροχόπτωση, το πρωινό της Παρασκευής η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της για τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Με τις γνωστές απουσίες των διεθνών Δημήτρη Γούτα και Κασά Καμαρά αλλά και τους Μανώλη Παπαστεριανό – Πέτρο Ορφανίδη να ακολουθούν ατομικά προγράμματα, η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την σημερινή της προπόνηση. Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο ξεκίνημα, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και passing game στη συνέχεια και τακτική στο τελευταίο κομμάτι, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη χωρίζοντας τους παίκτες σε ομάδες στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες της ομάδας έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση καθώς θα επιστρέψουν στα γήπεδα την Δευτέρα το απόγευμα (17:00) για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά εκτός έδρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Στρούνα και Λίλα, καθώς και οι Σκόνδρας, Μπέριος και Γαρουφαλιάς οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους. Αμέσως μετά την προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση τη Δευτέρα στις 16:00.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ασκήσεις αντοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής (25/3). Σε αυτήν συμμετείχε ο Κουτρομάνος, ενώ μέρος της ακολούθησαν ο Αλεξίεβιτς και ο Παπάζογλου. Απουσίασαν οι διεθνείς Μύγας, Κλέσιο, Ουάρντα. Θεραπεία έκανε ο Κέβιν. Το Σάββατο θα γίνουν δύο προπονήσεις στις 11.00 το πρωί και στις 4.00 το απόγευμα στο Emileon.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

-

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

-

ΚΑΛΛΟΝΗ

Οι Σέρβοι Μίκιτς και Μπλάζιτς θα είχαν αποχωρήσει πρόωρα από την Καλλονή, αλλά η παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην παραμονή τους. Έτσι, αμφότεροι θα μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με γκολ του Μοχάμεντ Μπεν, που παίζει δανεικός στον Λεβαδειακό από τον Ολυμπιακό, οι Κομόρες επικράτησαν 1-0 της Μποτσουάνα, για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2017.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

Καλλονή-ΑΕΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός-Βέροια 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ