STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (24/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (24/3)
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την αποχώρηση του από τον Πανθρακικό ανακοίνωσε ο γυμναστής της ομάδας κ. Παντελίδης την Πέμπτη ενώ τραυματίστηκε ο Παπαστεριανός στην Ξάνθη.

Συνεχίζεται η προετοιμασία όλων των ομάδων για την 28η αγωνιστική της Super League χωρίς να λείπουν τα προβλήματα ενώ στον Πανθρακικό ο γυμναστής της ομάδας, Σάκης Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις επιθετικής τακτικής, τελειωμάτων φάσεων και δίτερμα στο 1/2 του γηπέδου περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Βέροια την Πέμπτη όπου δεν έλειψε ένα ακόμα απρόοπτο. Συγκεκριμένα από την προπόνηση αποχώρησε ο Ναζλίδης, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο.

Η απουσία του έμπειρου επιθετικού ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μπατιόν, Καντιμοίρη και Μαλόν που γυμνάστηκαν μόνοι τους ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Κόλα, Εντζεγκέλε, Βεργώνης, Πούγγουρας και Σιόντης.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε μια ακόμη αξιέπαινη ενέργεια προχωράει ο Ηρακλής με τους ανθρώπους του "Γηραιού" να ανακοινώνουν τη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 14/4 τονίζοντας ότι μέρος απ' το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί και στον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ανακοινώνουμε τη διενέργεια εθελοντικής ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την Πέμπτη 14/04 στις σουίτες του Καυτανζογλείου Σταδίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος δίνει αγώνα ζωής, καθώς πάσχει από λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια.
Για το λόγο αυτό, μέρος από τις φιάλες που θα συγκεντρωθούν, θα παραχωρηθούν για τη θεραπεία του νεαρού αθλητή.

Στις 11 το πρωί η ομάδα θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ο κάθε αιμοδότης ή συνοδός θα μπορεί να την παρακολουθεί αλλά και να συζητήσει με ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα επισκεφθούν το σημείο αιμοδοσίας .

Την Πέμπτη 14 Απριλίου, όλοι μαζί δίνουμε το αίμα μας για τον… ΗΡΑΚΛΗ και για τον συνάνθρωπό μας! Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και το ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, που θα αναλάβει τις αιμοληψίες. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου, ανταποκρίθηκε άμεσα επιβεβαιώνοντας τη διάθεση της για προσφορά στη κοινωνία και τον αθλητισμό.

Δίπλα στον ΗΡΑΚΛΗ η εταιρία «ΒΙΚΟΣ» στηρίζει την αιμοδοσία προσφέροντας δροσερό νερό και παραδοσιακή πορτοκαλάδα, η Βιομηχανία Τροφίμων «CONDITO» και η εταιρία «ΚΑΡΠΟΙ ΖΩΗΣ» προσφέρουν ατομικές συσκευασίες αλμυρών ξηρών καρπών.

Οι ουσιαστικές νίκες καθορίζονται μόνο από την ιστορία και τις πράξεις μας. ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι άλλωστε…"

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εικόνα "αποσύνθεσης" παρουσιάζει ο Πανθρακικός με ένα-ένα τα μέλη της ομάδας αλλά και τους παίκτες να έχουν τάσεις φυγής και κάποιους να αναχωρούν ήδη από τον σύλλογο. Όπως για παράδειγμα ο γυμναστής της ομάδας Σάκης Παντελίδης ο οποίος αποχώρησε και μέσω της σελίδας του στο facebook αποχαιρέτησε τους πάντες στην ομάδα της Κομοτηνής γράφοντας:

"Η σημερινή μου αποχώρηση από την οικογένεια του Πανθρακικού, αφήνει πολλά συναισθήματα και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις κατά την διάρκεια της δεύτερης παρουσίας μου στην ομάδα με αποκορύφωμα την περυσινή σωτηρία της σε σημείο που δεν το πίστευε κανείς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν ξανά και βρέθηκα στην Κομοτηνή για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα , τον κ. Τζελεπη και τον κ. Καραολάνη , τον άνθρωπο που καθημερινά ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο τον κ. Μαυρομμάτη , τους προπονητές (Ροκα, Ελευθερόπουλο, Χατζηνικολάου, Στοϊνοβιτς) τους άμεσους συνεργάτες (Αγγελόπουλο, Πλαβούκο, Βενετίδη, Κάντα ), την υπεύθυνη αποκατάστασης Μένια, τους φυσιοθεραπευτές (Δήμητρα, Αρούτ και Αχμέτ), τον γιατρό κ. Επαγγέλη, τους φροντιστές που καθημερινά δίνουν τον εαυτό τους, το προσωπικό του γραφείου και τους εξωτερικούς συνεργάτες που με βοήθησαν λειτουργικά στο έργο μου και στον κόσμο του Πανθρακικού που με αγκάλιασε ξανά και μου έδειξε την δέουσα εκτίμηση.

Τέλος, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την γνήσια σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύξαμε, με την ελπίδα στο μέλλον να ξαναδουλέψουμε μαζί...".

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τους Φυτανίδη και Λε Ταλέκ συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ατρόμητο στο αθλητικό κέντρο της ομάδας εν όψει του αγώνα της 3Απριλίου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Ο μεν Φυτανίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ ο Λε Ταλέκ έκανε θεραπεία, ατομικό καιspa. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (25/3) το πρωί οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα θα δώσουν εκπαιδευτικό διπλό με την ομάδα Κ20 στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Ο νεαρός τεχνικός επί το θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα.

SKODA ΞΑΝΘΗ

Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα ο Παπαστεριανός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην διάρκεια της προπόνησης όπου οι παίκτες του Λουτσέσκου δούλεψαν σε τομείς της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας ενώ στο τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης το βάρος έπεσε στα τελειώματα φάσεων.

Πλην του Παπαστεριανού απουσίαζε και ο Ορφανίδης ενώ ο Θοδωρής Βασιλακάκης γυμνάζεται σε κανονικούς ρυθμούς. Γούτας και Καμαρά απουσιάζουν με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας και την Εθνική Μαυριτανίας αντίστοιχα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πέντε απουσίες μέτρησε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Γιάννης Πετράκης καθώς υπήρχαν απόντες λόγω Εθνικών ομάδων, οι Στρούνα και Λίλα, αλλά και τρεις τραυματίες. Ο λόγος για τους Σκόνδρα, Γαρουφαλιά και Μπέριο οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη συνεχή μέρα προπονήθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα προέβλεπε αγωνιστικά παιχνίδια αερόβιας αντοχής ενώ οι παίκτες του ΠΑΣ θα προπονηθούν κανονικά και την Παρασκευή στις 11π.μ..

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

Καλλονή-ΑΕΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός-Βέροια 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ