STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (23/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (23/3)
Βέροια, Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα με Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο, επιστροφή σε φουλ ρυθμούς για Νάστο στη Βέροια. Χωρίς Τσιάρα ο Πανθρακικός, ατομικό ο Βασιλακάκης στην Ξάνθη. Διαβάστε τα νέα των ομάδων της Super League.

Χαμηλοί ρυθμοί λόγω... Εθνικών ομάδων στις ομάδες της Super League. Διαβάστε τα νέα τους ενόψει της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αρκετά παιχνίδια με μπάλα, συμπεριλάμβανε το πρόγραμμα του Πλατανιά. Ξεκίνησε την προετοιμασία της έτσι η ομάδα των Χανίων για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Περιβόλια (3/4/2016, 19.00). Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια 3 εναντίον 1 (κορόιδο) και παιχνίδια κατοχής 6 εναντίον 6 και 9 εναντίον 9. Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, εκτός από τους Κουλιμπαλί και Σελίν που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, δεν είχε σήμερα στη διάθεσή του, τον Μενδρινό που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς και τον Ράμος που έκανε θεραπεία.

ΒΕΡΟΙΑ

Ασκήσεις ενδυμάμωσης και κατοχής μπάλας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας". Απόντες ήταν οι Γιαννούλης (Εθνική Ελπίδων) και Youssouf (Εθνική Κομόρων), ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Νάστος. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν oι Battion, Καντιμοίρης και Malon Aragones(ενοχλήσεις στη γάμπα), ενώ το πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν οι Kola, Edjenguele, Βεργώνης, Πούγγουρας και Σιόντης (διάστρεμμα).

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει Παναθηναϊκού συνεχίζεται αύριο με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού την Τετάρτη, μετά το ρεπό Δευτέρας και Τρίτης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και παιχνίδια 5-2 και στη συνέχεια όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

Στη σημερινή προπόνηση δε συμμετείχε ο Τσιάρας, που έκανε θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζάνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που επέστρεψαν από το διήμερο ρεπό. Έλαβαν κανονικά μέρος όλοι, πλην του Λε Ταλέκ ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα στο ματς της Κομοτηνής και έκανε ατομικό, θεραπεία και spa, πρόγραμμα που θα συνεχίσει και αύριο. Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας που έκανε λιπομέτρηση και ζύγιση στους ποδοσφαιριστές ενώ σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο αξιολόγησε πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις. Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση.

SKODA ΞΑΝΘΗ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Αγωνιστική δράση μπορεί να μην υπάρχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Super League λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, όμως το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές δουλεύει με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη για την συνέχεια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και την προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, έδωσαν τις οδηγίες τους σε θέματα τακτικής, πίεσης και passing game κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασιλακάκης και θεραπεία ο Ορφανίδης, ενώ απουσιάζουν οι διεθνείς Καμαρά και Γούτας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Οικογενειακό δίτερμα με την Κ-20 προέβλεπε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης. Οι κ.κ. Πετράκης και Αγγέλης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σχήματα και πρόσωπα μιας και αυτή την εβδομάδα δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης η σημερινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου. Οι Σκόνδρας και Γαρουφαλιάς συνέχισαν και σήμερα τη θεραπεία τους. Ο Μπέριος αποχώρησε από το οικογενειακό διπλό με μικροενοχλήσεις στη μέση. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

Καλλονή-ΑΕΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός-Βέροια 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ