STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα νέα των ομάδων της Super League (22/3)

Τα νέα των ομάδων της Super League (22/3)
ΠΑΣ, Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ζημιά" για τον Ορφανίδη της Ξάνθης που θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Χάνει Παναθηναϊκό ο Αθανασιάδης του Πανθρακικού, πού εκτίουν Μπουκουβάλας - Στάμου του Ηρακλή. Οι διεθνείς που απουσιάζουν από τις ομάδες τους.

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (22/3) για τις περισσότερες ομάδες της Super League. Χαμηλοί ρυθμοί λόγω... Εθνικών ομάδων. Διαβάστε τα νέα τους ενόψει της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Το διήμερο ρεπό ήταν το “δώρο” του Γιώργου Παράσχου προς τους παίκτες του Πλατανιά για την εκτός έδρας νίκη στην Βέροια. Από Τρίτη (22/3) όμως, όλοι στην ομάδα επανήλθαν σε ρυθμούς προπονήσεων, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Περιβόλια στις 3/4/2016 (19.00). Η ομάδας βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας ήδη πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η γρήγορη παραμονή στην Super League και πλέον στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σκοπός της είναι να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής 10 εναντίον 10, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Από την προπόνηση απουσιάζουν ο Κουλιμπαλί και ο Σελίν που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Μενδρινός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά αποχώρησε πριν το τέλος εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους είχε ο Ράμος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έχει συμπληρώσει κάρτες στον Ηρακλή. Ο προπονητής του Νίκος Παπαδόπουλος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό και στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Σχετικά με τον Στάμου, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα εκτίσει την ποινή του, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν την Τρίτη (22/3) οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Skoda Ξάνθη. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη νωρίς το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο και το πρόγραμμά της περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά τετράγωνα. Απόντες ήταν οι Μαχαμάτ και Μπεν, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο 22χρονος τερματοφύλακας της ομάδας, Γιώργος Αθανασιάδης, συμπλήρωσε τις 4 και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (17/04-19:00).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Τετάρτη (23/3) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, στους οποίους δόθηκε ρεπό Δευτέρα (21/3) και Τρίτη (22/3). Ωστόσο αρκετοί παίκτες βρέθηκαν το διήμερο στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν ατομική προπόνηση, γυμναστήριο και spa. Από Τετάρτη (23/3) και μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους θα απουσιάζουν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ (Εθνική Λευκορωσίας), Μπάρκας, Γροντής (Εθνική Ελπίδων), Λημνιός (Εθνική Νέων). Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναιτωλικό υπολογίζεται ο Κεϊτά που εξέτισε την ποινή του.

SKODA ΞΑΝΘΗ

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (21/3), την Τρίτη (22/3) τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στα γήπεδα για το πρόγραμμα προπόνησης. Τρεις αγωνιστικές υπολείπονται για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και η Ξάνθη θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις της στη φετινή Super League. Από τις σημερινές πρωινές ασκήσεις απουσίαζαν οι διεθνείς Δημήτρης Γούτας, που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων, και Κασά Καμαρά, που ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις Εθνική Μαυριτανίας. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θοδωρής Βασιλακάκης ενώ τα νέα από την μαγνητική του Πέτρου Ορφανίδη έδειξαν οστικό οίδημα στην περιοχή του αστραγάλου, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από κανονικό ρυθμό προπονήσεων για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής. Αποντες ήταν οι Σκόνδρας (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Γαρουφαλιάς (ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα).

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4

Καλλονή-ΑΕΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός-Βέροια 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη19:00 (Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ